Код: 27102ДВУСТАЕН НЕОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ

Варна / Морска градина

80 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 27262ТРИСТАЕН НОВ АПАРТАМЕНТ В РАЙОНА НА ЦЕНТЪРА

Варна / Погребите

70 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 27080ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

45 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 24809

Варна / ЛК Тракия

35 кв.м.

1-стаен

Тухла