Код: 28122ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ТРАКАТА

Варна, област / Траката

91 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 27058ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ВИНС

Варна / Идеален център

71 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 23378ПРЕКРАСЕН МЕЗОНЕТ С 2 СПАЛНИ ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Варна / Център

150 кв.м.

Мезонет

Тухла

Код: 22782ТРИСТАЕН – ВИНС

Варна / ВИНС

90 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 22473ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ТРАКАТА

Варна, област / м-т Средна Трака

93 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 22111ДВУСТАЕН – ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Варна / Окръжна болница

67 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 21938ТРИСТАЕН ЛУКС БРИЗ

Бриз / Варна

90 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 21810ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ АВТОГАРАТА

Автогара / Варна

70 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 21483ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЗАВОД ДРУЖБА

Варна / Завод Дружба

86 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 21193ТРИСТАЕН – ТРАКАТА

Варна, област / м-т Средна Трака

72 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 21170ТРИСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ДО ОБЩИНАТА

Варна / Левски

96 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 21131ТРИСТАЕН – ТЕХНИКУМИТЕ

Варна / Техникумите

70 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 21127ДВУСТАЕН – ТЕХНИКУМИТЕ

Варна / Техникумите

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 20757ДВУСТАЕН – ТЕХНИКУМИТЕ

Варна / Техникумите

55 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 19590ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН БРИЗ

Бриз / Варна

74 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 19267ДВУСТАЕН ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

56 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 18969ЕКСКЛУЗИВНО НОЩУВКИ СПОРТНА ЗАЛА!!! Тристаен обзаведен

Варна / Спортна зала

90 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 18500ОБЗАВЕДЕН ТРИСТАЕН МЛАДОСТ

Варна / Младост

65 кв.м.

3-стаен

Панел

Код: 17791ТРИСТАЕН ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ЧАТАЛДЖА

Варна / Чаталджа

78 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 17425ТРИСТАЕН МЕЗОНЕТ СПОРТНА ЗАЛА

Варна / Чаталджа

120 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 17379ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ – КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

69 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 17378Тристаен обзаведен Колхозен пазар

Варна / Колхозен пазар

68 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 17377Тристаен обзаведен Колхозен пазар

Варна / Колхозен пазар

68 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 16632Двустаен обзаведен к.к. Св.Св. Константин и Елена

Варна, област / к.к.Св. Константин

75 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 16464Двустаен обзаведен ИУ-Варна

Варна / ВИНС

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 16448Четиристаен обзаведен Цветен квартал

Варна / Цветен

110 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 16352ТРИСТАЕН ОБЗАВЕДЕН В ЛЕВСКИ

Варна / Левски

65 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 16211Четиристаен обзаведен Общината

Варна / Общината

120 кв.м.

4-стаен

Тухла

Код: 15985ХОТЕЛСКИ СТАИ В ЦЕНТЪРА НА ВАРНА

Варна / Гръцка махала

25 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 15984Обзаведена стая Левски

Варна / Левски

90 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 15980Четиристаен обзаведен Автогара

Автогара / Варна

102 кв.м.

4-стаен

Тухла

Код: 15978ТРИСТАЕН – ЕЛЕКТРОН

Варна / Електрон

100 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 15906ТРИСТАЕН ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Варна / Окръжна болница

70 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 15792Тристаен необзаведен Младост 2

Варна / Младост 2

65 кв.м.

3-стаен

Панел

Код: 15656ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЕВСКИ

Варна / Левски

60 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 15629ОБЗАВЕДЕНО СТУДИО БРИЗ

Бриз / Варна

20 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 15549ТРИСТАЕН ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ ЛЯТНО КИНО

Варна / ЛК Тракия

75 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 15425Тристаен обзаведен Червен площад

Варна / Червен площад

90 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 15083Двустаен обзаведен Левски

Варна / Левски

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 14410НОВООБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Варна / Окръжна болница

68 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 14399ЛУКСОЗЕН АПАРТАМЕНТ ХЕИ

Варна / ХЕИ

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 14365ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН ТРИСТАЕН МОРСКА ГРАДИНА

Варна / Морска градина

110 кв.м.

3-стаен

Тухла

1 2 3 7