Апартаменти

Код: 5321ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ВИНИЦА

Варна / Виница

54 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5314ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВИНИЦА

Варна / Виница

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5312ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ВИНИЦА

Варна / Виница

55 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5305ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВИНИЦА

Варна / Виница

70 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5303ДВУСТАЕН НЕОБЗАВЕДЕН – ВИНИЦА

Варна / Виница

65 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5263ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ТРОШЕВО

Варна / Трошево

54 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5251ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ТРОШЕВО

Варна / Трошево

63 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5246ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ТРОШЕВО

Варна / Трошево

70 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5241ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ТРОШЕВО

Варна / Трошево

45 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5234ЕДНОСТАЕН,ОБЗАВЕДЕН,ТРОШЕВО,НОВО

Варна / Трошево

50 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 5233ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ТРОШЕВО

Варна / Трошево

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5227ОБЗАВЕДЕ ДВУСТАЕН ТРОШЕВО

Варна / Трошево

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5215ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН

Варна / Младост

50 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5213ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН МЛАДОСТ

Варна / Младост

50 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5212ЧЕТИРИСТАЕН ОБЗАВЕДЕН В КВ. МЛАДОСТ

Варна / Младост

80 кв.м.

4-стаен

Тухла

Код: 5210ДВУСТАЕН – МЛАДОСТ

Варна / Младост

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5208Двустаен обзаведен апартамент в Младост 1

Варна / Младост 2

58 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5197ДВУСТАЕН КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5195ОБЗАВЕДЕН ЧЕТИРИСТАЕН ЧЕРВЕН ПЛОЩАД

Варна / Червен площад

130 кв.м.

4-стаен

Тухла

Код: 5184ОБЗАВЕДЕН МЛАДОСТ 2

Варна / Младост 2

33 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 5177ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Варна / Идеален център

55 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5149ГЕНЕРАЛИТЕ ТРИСТАЕН ОБЗАВЕДЕН

Варна / Червен площад

70 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 5131ДВУСТАЕН ОБЗАВЕВДЕН ЧАТАЛДЖА

Варна / Чаталджа

74 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5123ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане 3

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5122ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане

45 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5121ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане

51 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5120ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН ВЪЗРАЖДАНЕ 4

Варна / Възраждане 4

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5119ОБЗАВЕДЕНО СТУДИО ОБЩИНА ВАРНА

Варна / Общината

35 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 5117ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ВЪЗРАЖДАНЕ 1

Варна / Възраждане

50 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5110ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане

42 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5107ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане 3

48 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 5104ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане

60 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 5097ДВУСТАЕН ПОЛУОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане 4

65 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5092ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане 3

48 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5087ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане

54 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5082ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ВЪЗРЖДАНЕ 3

Варна / Възраждане 3

48 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5064ЕДНОСТАЕН АПАРТАМЕНТ ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Варна / Широк център

45 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 5039ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ЛЕВСКИ

Варна / Левски

55 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5038ОБЗАВЕДЕН ЧЕТИРИСТАЕН БАЗАР ЛЕВСКИ

Варна / Левски

110 кв.м.

4-стаен

Тухла

Код: 5016ОБЗАВЕДЕН ДВУСТАЕН ЛЕВСКИ

Варна / Левски

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 5004ОБЗАВЕДЕН ТРИСТАЕН ЛЕВСКИ

Варна / Левски

100 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 5002ДВУСТАЕН ОБЗАВЕДЕН ЛЕВСКИ

Варна / Левски

62 кв.м.

2-стаен

Тухла

1 92 93 94 95 96 103