Апартамент в кв. Бриз

Описание на имота

Имоти Премиер предлага двустаен апартамент в кв.Бриз.
Районът е тих и спокоен, а в съседството е обширната паркова зона на Паметника и Морската градина. За комфорта на съвременния начин на живот допринасят разположените в близост множеството автобусни спирки, учебни заведения, търговски център и супермаркети, магазини и заведения. За лесния достъп до централната зона на града, бързото придвижване и липсата на задръствания, спомага разположението до главните булеварди Княз Борис I и Васил Левски .

Апартаментите се предлагат по БДС, което предоставя чудесна възможност да завършите своя дом според личните си предпочитания. Всеки апартамент се издава с инсталирана климатична мултисплит система, домофонна система, оптични връзки – интернет и TV, блиндирани входни врати.
Комплексът разполага със закрит басейн с размери 4,70 на 14,00 м. Зоната е с естествено осветление през английски двор от изток. В съседство е разположен малък СПА център с фитнес, финландска сауна, парна баня, както и няколко закрити зали – за тенис на маса, за игра на деца и гимнастика.
Богат вътрешен двор, красиво оформен с клинкер, камък, дърво и водни ефекти. Под сянката на боровете сме изградили кътове за релаксация и забавление за децата.

Вашата оценка

Характеристики

Особености

Характеристики

  • Бриз / Варна
  • Тухла
  • 69 кв.м.
  • 1 от общо 5

Особености

За контакти