Код: 321849НОВ ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЕВСКИ

Варна / Левски

90 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 321365ЕДНОСТАЕН КВАРТАЛ ЛЕВСКИ ДО ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

Варна / Левски

20 кв.м.

1-стаен

Панел

Код: 321325ЕТАЖ ОТ КЪЩА – ТРОШЕВО

Варна / Трошево

140 кв.м.

3-стаен

Тухла