- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Ателиета Варна - (1)

Подреди по:
Общо 1 обяви
Продава
Код: 355494
€ 56 000
54 м2 Ателие, Таван
Варна, Христо Ботев
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Ателиета Варна

5.0
(17 Отзива)
5
(17)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Ателиета Варна

Димитър Стоев

Ателиетата във Варна са добра инвестиция. Точно това беше моята идея. Избрах имот около 30 квадрата с тераса и среден етаж. Имоти Премиер бяха с мен през целия процес на търсене.

17 юли 2024

Искрен Илиев

Избрах да разгледам ателие в квартал "Гръцка махала" и се консултирах с Имоти Премиер. Разгледахме няколко обекта и избрах бюджетен вариант, който по-късно ремонтирах.

28 юни 2024

Веселин Георгиев

Започнах да разглеждам ателиета в квартал "Чайка" Варна и бях приятно изненадан от възможностите, които предлагаха. Брокерът ми показа ателие на среден етаж и всички документи за обекта.

18 юни 2024

Димка Иванова

Брокерът ме съветва да разгледам ателиета в квартал "Левски", където има атрактивни предложения. Притесненията ми относно първия етаж бяха разсеяни, като ми представиха предимствата на бързия достъп до изхода.

05 юни 2024

Тодор Станчев

Търсех ателие в квартал "Гръцка махала" Варна и получих ценни съвети от екипа на Имоти Премиер. Те ме насочиха към подходящите обекти и ме информираха за спецификата на тези имоти. Всъщност, разбрах, че има начин да се преобразуват в жилище.

24 май 2024

Ива Илиева

Притесняваше ме въпросът за това, че ателиетата обикновено са на първи етаж, но брокерът ме успокои, като ми предостави варианти на по-високи етажи. Всъщност първи етаж за ателие е по-добро решение и се спрях точно на такъв имот.

15 май 2024

Мартин Тодоров

Търсих ателие в центъра на Варна и се обърнах към Имоти Премиер за помощ. Брокерът ме насочи към кварталите "Център" и "Гръцка махала", където имаше разнообразие от предложения.

23 април 2024

Делян Неделчев

Закупих в новострояща се сграда в центъра на Варна. Ще използвам възможността да го превърна в жилище и ще го продам след няколко години. Брокерите ми обясниха как протича процедурата.

16 април 2024

Ивайло Манушкин

Реших да инвестирам в ателие във Варна. Целта ми беше да го ремонтирам и отдавам под наем. Имоти Премиер подготвиха всичките документи и ме насочиха към квартал Бриз.

04 април 2024

Мария Динкова

Избрах ателие, което планирам да променя в жилище с помощта на Имоти Премиер. Получих полезни съвети и насоки за процеса.

30 март 2024

Григор Нейков

Имах нужда от подробна информация за процедурата за смяна на статута на ателие в жилище във Варна и реших да се обърна към Имоти Премиер за съвет. След това направихме оглед и избрах подходящо ателие във Варна.

26 март 2024

Васил Тотев

Процедурата за смяна на статута на ателие в жилище се оказа много по-лесна, отколкото очаквах. Благодарение на информацията от Имоти Премиер, успях да разбера какви са изискванията и как да ги изпълня.

19 март 2024

Мариян Денев

За мен беше важно да разбера как да превърна ателието си в жилище, за да мога да получа адресна регистрация и да се избавя от някои ограничения. Брокерите ми обясниха какви стъпки трябва да следвам след покупката.

12 март 2024

Мария Календерска

Изработвам бижута и исках да превърна хобито си в бизнес. Живея в Галата и исках помещението да бъди близо до дома ми. Брокерите ми предложиха чудесно ателие, близо до много малки магазини и ръчно изработени изделия. Това беше перфектното място за моите творчески идеи.

09 март 2024

Биляна Шопова

Търсех помещение за салон за красота. Брокерите ми предложиха в ателие в Гръцката махала. Помещението беше старо строителство, но ремонтирано. Обзаведох го по мой вкус с необходимата апаратура.

27 февруари 2024

Анна Пенева

Търсех ателие във Варна, защото имам страст към живописта. Брокерите от Имоти Премиер ми помогнаха да открия перфектното място в центъра на града, където мога да създавам своите произведения. Те ме насочиха към район, където има много творчески общности и вдъхновяваща атмосфера.

07 февруари 2024

Петър Василев

Исках ателие във Варна, за да открия място за моите музикални проекти. Брокерите ми предложиха няколко варианта в квартал Левски и Винс. Избрах малко помещение, подобрих го със звукоизолация и сега работя спокойно.

09 януари 2024

Напиши отзив за Ателиета Варна

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Открийте най-новите предложения за ателиета във Варна с Имоти Премиер!

  Нашите брокери са събрали най-добрите оферти на едно място. Споделете с нас вашите желания и изисквания, а ние ще се погрижим за останалото. Нашата база данни се актуализира постоянно, за да ви предложим най-точните и актуални предложения.

  • Търсите най-новите оферти за ателиета във Варна? Имоти Премиер е вашето място!
  • Търсите специално място, където да се развивате? Доверете се на нашите опитни брокери.
  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  Ателието е помещение, което не е жилищна площ. Обикновено е разположено на първи етаж и се използва за работа или творческа дейност.
  Според българското законодателство за ателие се изисква само да притежава санитарен възел. Жилището е съвкупност от няколко помещения, открити или закрити пространства, които да отговарят на изискванията за нормално пребиваване.
  Въпреки че теоретично е възможно, законът не позволява живеенето в ателието като основно жилище, поради което не е препоръчително.
  Процедурата включва получаване на разрешение за промяна на предназначението от главния архитект на общината и преустройство на обекта. Ателието трябва да има самостоятелен вход, кухня или кухненски бокс, санитарен възел, складово помещение.
  Да, банките финансират ателиетата на принципа на жилищата. Разликата е само в пазарната оценка на имота, която е около 5% по-ниска от тази на жилищата.
  Варна е предпочитан град за развитие и любим туристически център. Ето защо, ателиетата са начин за развиване на творческа дейност или собствен бизнес.
  Напълно безплатно осигуряваме подкрепа в комуникациите с банковите институции.

  1 брокера на недвижими имоти предлагат Ателиета Варна, те са:

  • Брокер Огнян Стефанов - (1 имот) от Ателиета Варна - 0877560039
  Размерите на ателиетата обикновено са малки, между 30-50 квадрата, но може да откриете и помещение от 100 кв.м.
  Свържете с нашите брокери. Споделете какво помещение търсите и в кой квартал на Варна. Ще получите всичките ни оферти и ще ви придружим по време на огледите.
  Вие няма да имате право на адресна регистрация и ще плащате по-висока такса смет и електроенергия.
  Да, в много сгради можете да откриете ателиета на среден етаж или таванско помещение.
  Да, покупката на ателие и последващ ремонт ви дава възможност да отдавате помещението под наем и да получавате доходи.
  Нашите брокери ще ви съдействат да откриете подходящо ателие в новостроящи се сгради.
  Всеки квартал на Варна има своите предимства, ето защо трябва да се водите от вашите нужди и интереси.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 1 Ателиета Варна от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Готови сме да ви покажем най-добрите ателиета във Варна. Брокерите на Имоти Премиер са на разположение за безплатна консултация. Поискайте оферта или съвет. Направете първата крачка към имотна сделка в Морската столица на България. Ние вече имаме стотици успешни сделки.

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се