- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Червен площад - (3)

Подреди по:
Общо 3 обяви
Продава
Код: 353850
€ 23 000
20 м2 Гараж
Варна, Червен площад
Продава
Код: 351307
€ 340 000
136 м2 Офис
Варна, Червен площад
Продава
Код: 346188
€ 23 000
21 м2 Гараж
Варна, Червен площад
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Червен площад

5.0
(19 Отзива)
5
(19)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Червен площад

Радостина Митрева

Исках да се преместя в старо строителство в Червен площад, защото оценявам качеството и доброто разпределение на помещенията. Започнах да търся в района и разпитвах приятели, но без успех. Свързах се с брокерите на Имоти Премиер и оставих всичко в техните ръце.

23 юли 2024

Людмила Благоева

Търсихме апартамент с две спални в старо строителство, защото обичаме качествените материали и просторните стаи. Червен площад беше идеалното място за нас, заради близостта до морето и центъра. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим перфектния апартамент и се справиха отлично с всички детайли по сделката.

12 юли 2024

Борис и Надя

Търсехме качествено старо строителство с две спални в Червен площад. Искахме да сме близо до центъра и морето. Брокерите от Имоти Премиер ни съдействаха изцяло - търсеха подходящи оферти, разговаряха със собствениците и даваха съвети през цялото време.

03 юли 2024

Даниела Велинова

Исках апартамент в старо строителство заради отличното качество и разпределение на помещенията. Имоти Премиер ми помогнаха да намеря идеалното жилище в Червен площад, което е близо до Морската градина и центъра на Варна. С тяхна помощ успях да се справя лесно и бързо.

29 юни 2024

Георги Тодоров

Търсехме апартамент с две спални и качествено старо строителство. Искахме да сме близо до Морската градина и центъра на Варна. Имоти Премиер ни предложиха няколко варианта и помогнаха да изберем най-добрия апартамент в Червен площад.

27 юни 2024

Антоанета Томова

Живея сама и исках малък апартамент близо до Червен площад, Варна. Харесвам старото строителство заради качеството и функционалното разпределение на стаите. Имоти Премиер ми помогнаха да намеря идеалното жилище, което е близо до всичко важно за мен.

25 юни 2024

Симеон и Елена

Разглеждахме апартаменти в центъра на Варна, но трудно намирахме подходящото старо строителство. Търсехме апартамент с две спални. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим идеалния апартамент в Червен площад. Той е близо до Морската градина и всички удобства.

17 юни 2024

Лилия Стойнева

Преместих се от друг град и исках да живея в центъра на Варна, за да мога лесно да се ориентирам. “Червен площад” ми предложи всичко необходимо. Брокерите ми помогнаха с всичко - намериха подходящи оферти, бяха с мен на огледите и ме съветваха през целия процес до сключване на сделката.

11 юни 2024

Йордан Петров

Исках малък апартамент в центъра на Варна. Харесвам старото строителство заради качеството и пространството. Имоти Премиер ми помогнаха да намеря перфектния апартамент в Червен площад, който е близо до всичко необходимо и с прекрасно разпределение на стаите.

06 юни 2024

Свилен Маринов

Търсехме апартамент старо строителство, защото оценяваме качеството на материалите и разпределението на помещенията. След като прегледахме доста обяви сами, се обърнахме към Имоти Премиер. Те ни помогнаха да намерим апартамент с две спални в Червен площад, което е близо до Морската градина и идеално място за нашето семейство.

21 май 2024

Симеон и Надя

Търсихме апартамент с изглед към Морската градина и Червен площад беше перфектен за нас. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим апартамент, който отговаря на всичките ни изисквания. Изключително сме доволни от тяхната помощ.

18 май 2024

Динко Вълев

Търсех апартамент в центъра на Варна, за да съм близо до всичко. Червен площад е идеален за мен - всичко е наблизо и удобствата са отлични. Обърнах се към брокерите, защото нямах нито време нито познания в сферата на строителството. Доверих се изцяло на техните съвети по време на избора.

18 май 2024

Даниел и Виктория

Искахме апартамент в центъра на Варна, за да сме близо до културните събития. “Червен площад” ни предлага всичко това, плюс удобството на Морската градина. Брокерите ни помогнаха да изберем от няколко различни апартамента и направиха процеса лесен.

11 май 2024

Иван Станоев

Работя в центъра на Варна и исках да живея близо до работата си. “Червен площад” е идеален за мен - имам всичко необходимо наблизо. Брокерите на Имоти Премиер ми предложиха няколко различни опции и намерихме идеалния апартамент.

30 април 2024

Мартин и Елена

Искахме да сме близо до Фестивалния комплекс, защото обичаме да посещаваме различни събития. “Червен площад” ни предлага тази възможност, както и близостта до Морската градина. Открихме апартамент в този район с помощта на брокерите.

30 април 2024

Ангел Василев

Преместих се във Варна от друг град и исках апартамент в центъра, за да съм близо до всичко. “Червен площад” е перфектен за мен - имам достъп до Морската градина и всички важни места. Брокерите на Имоти Премиер ми помогнаха да намеря идеалния апартамент и процесът мина гладко.

24 април 2024

Петя и Георги

Имахме спестени пари и решихме да инвестираме в имот в центъра на Варна. “Червен площад” е предпочитаното ни място, защото искаме да сме близо до Морската градина и Фестивалния комплекс. Брокерите бяха много полезни и намериха идеалния апартамент за нас.

22 април 2024

Анна Велева

Търсех апартамент близо до Музикалното училище, защото дъщеря ми учи там. “Червен площад” е идеален - всичко е на пешеходно разстояние. Имоти Премиер ми помогнаха да намеря точното жилище и съм много доволна от тяхното съдействие.

15 април 2024

Янка Димитрова

Искахме да сме в сърцето на града, близо до всички удобства. “Червен площад” е идеалното място за нас, тъй като обожаваме да се разхождаме в Морската градина. Брокерите от Имоти Премиер ни показаха различни апартаменти и намериха точно това, което търсехме. Благодарни сме за професионализма им.

10 април 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Червен площад

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Апартаменти Варна Червен площад

  В Имоти Премиер разбираме, че домът е повече от обикновено място за живеене.

  Той е вашето място на комфорт и спокойствие. Нашият екип от опитни брокери е на ваше разположение, готови да ви предложат индивидуални консултации и експертни насоки.

  • Ние ценим вашите предпочитания и бюджет, за да можем да ви предложим имоти, които отговарят на вашите нужди.
  • Със своята актуална база данни от обяви за апартаменти във Варна, предоставяме достъп до най-добрите предложения.

  Разгледайте най-новите ни оферти за апартаменти в “Червен площад”, Варна, и намерете своя нов дом днес.

  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  Район "Червен площад" се намира между ул. "Опълченска", ул. "Македония", ул. "Цар Асен", ул. "Л. Каравелов" и ул. "Ген. Гурко". Намира се в центъра на Варна, на 5 минути пеша от идеалния център на града.
  Сградите в района са предимно 4-5 етажни. В малките улици има къщи и 3-4 етажни жилищни и административни сгради.
  "Червен площад" е много оживен район с добра инфраструктура. Намира се в центъра на града и е на 5 минути пеша от идеалния център. Районът има добри транспортни връзки и много удобства.
  Да, в район "Червен площад" има детски площадки, които предоставят удобно място за игра на децата.
  Строителството в района е разнообразно, като се срещат както нови, така и по-стари сгради. Много от тях са качествено построени и предлагат добро разпределение на помещенията.
  Животът в центъра на Варна предлага лесен достъп до всичко необходимо – магазини, заведения, културни и развлекателни събития, както и близост до Морската градина.
  Цените на апартаментите в район "Червен площад" варират от 1500 до 2500 евро за кв м.

  3 брокера на недвижими имоти предлагат Апартаменти Варна Червен площад, те са:

  • Брокер Цветелин Цанев - (1 имот) от Апартаменти Варна Червен площад - 0879590093
  • Брокер Юлиян Радев - (1 имот) от Апартаменти Варна Червен площад - 0879590263
  • Брокер Лилия Ачева - (1 имот) от Апартаменти Варна Червен площад - 0879590096
  През район "Червен площад" преминава бул. "8-ми Приморски полк", една от основните пътни артерии на града, която свързва центъра с кв. Чайка.
  В район "Червен площад" се намират Медицински университет, пощенски клон, сладкарница Крамер, ресторант Хепи, много магазини, заведения, ресторанти, детски площадки, банки, аптеки.
  Районът е обслужван от автобусни линии: 3, 7, 19, 20, 26, 27, 28, 29, 31, 31а, 51, 118, 148.
  В района се намира Медицинският университет - Варна, както и други учебни заведения, които са на пешеходно разстояние.
  Поради близостта на района до морето, някои апартаменти в по-високите сгради могат да предложат прекрасни гледки към морето.
  Паркирането в центъра на Варна може да бъде трудно, но много сгради предлагат паркоместа или гаражи за обитателите си.
  Район "Червен площад" граничи с районите Окръжна болница, Чаталджа, ВИНС и Община Варна, което предлага разнообразие от удобства и услуги на обитателите му.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 3 Апартаменти Варна Червен площад от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Предлагаме ви най-новите предложения в “Червен площад”, Варна. Открийте вашия апартамент сред нашите оферти!

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се