- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Генералите - (0)

Подреди по:
Общо 0 обяви
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Генералите

5.0
(10 Отзива)
5
(10)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Генералите

Елена Стоянова

Държах на морска гледка. Това ми липсваше най-много в предишното жилище. Намерих го. По-точно намериха го брокерите от Имоти Премиер.

15 юни 2024

Димитър Петков

Имахме нужда от нов апартамент, защото семейството ни се разрасна. Избрахме район Генералите заради добрата репутация и удобствата. Брокерите ни намериха чудесен апартамент близо до парк. Целият екип беше изключително полезен и процесът беше лесен и приятен.

06 юни 2024

Антония Димитрова

Преместих се в район Генералите заради близостта до университета, където преподавам. Имоти Премиер ми помогнаха да намеря малка гарсониера. Брокерите бяха много компетентни и уредиха всички документи професионално.

15 май 2024

Кирил Николов

След като дълго време търсехме апартамент, решихме да се обърнем към Имоти Премиер. Искахме жилище в район Генералите заради спокойствието и добрите транспортни връзки. Те ни помогнаха да намерим тристаен апартамент с добро разпределение на стаите.

07 май 2024

Наталия Попова

Търсех апартамент в район Генералите заради близостта до работното ми място и удобствата. Имоти Премиер ми помогнаха да намеря идеалното жилище много бързо. Получавах информация за всяка нова оферта, докато не попаднах на малък и уютен апартамент.

21 април 2024

Стефан Иванов

След като се пенсионирах, искахме да се преместим в по-спокоен район с моята съпруга. Генералите ни се стори идеален избор. Имоти Премиер ни намериха уютен апартамент с прекрасна гледка.

19 април 2024

Петър Георгиев

С жена ми искахме да намерим по-голям апартамент, защото очакваме дете. Избрахме Генералите заради добрите училища и паркове. Имоти Премиер ни предложиха няколко отлични опции и след няколко огледа намерихме перфектния дом. Всички документи бяха подготвени от техния юридически отдел без проблеми.

02 април 2024

Мариана Димова

Реших да се преместя в район Генералите заради спокойствието и близостта до университетите. Имоти Премиер ми помогнаха да намеря малко, но уютно студио за кратко време. Брокерът беше изключително полезен и ми обясни всичко в детайли. Благодарна съм за съдействието им!

27 март 2024

Велимир Гаврилов

След като работата ми се премести в нов офис, трябваше да закупя апартамент в района Генералите. Търсих няколко месеца без успех, докато не се свързахме с Имоти Премиер. Те намериха точно това, което търсех – просторен апартамент с възможност за паркиране.

15 март 2024

Даниела Петрова

Избрахме района Генералите заради близостта до центъра и отличната инфраструктура. Със съпруга ми търсихме апартамент близо до детската градина на нашето дете. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим идеалния апартамент само за две седмици! Брокерът беше изключително търпелив и професионален, а целият екип ни подкрепи с оформянето на документите.

05 март 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Генералите

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Насладете се на изключителни жилища в един от най-престижните райони на града.

  При нас ще откриете най-добрите предложения за апартаменти в район Генералите, Варна!

  Ние предлагаме разнообразие от апартаменти – от уютни студиа до просторни семейни домове, които ще задоволят всеки вкус и бюджет.

  • Всеки ден обновяваме нашата база данни с най-новите и атрактивни оферти.
  • Възползвайте се от нашите безплатни консултации и намерете своя нов дом с Имоти Премиер.

  Нашите брокери познават всички тънкости в откриването на подходящо жилище. Вашата задача е само да се свържете с нас!

  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  Район Генералите се намира в централната част на Варна, като граничи с булеварди като бул. "Цар Освободител" и бул. "Осми Приморски Полк". Той е в непосредствена близост до централната градска част и важни комуникационни артерии.
  Районът разполага с няколко училища- основни и средни училища. Примери за такива са ОУ "Стефан Караджа" и Първа езикова гимназия.
  Да, район Генералите е много подходящ за закупуване на имот поради централното си разположение, добрата инфраструктура и наличието на множество удобства в близост.
  Да, в район Генералите има няколко парка и зелени площи, които предлагат места за разходка, отдих и спортни занимания. Един от тях е Морската градина, която е в непосредствена близост.
  Да, в район Генералите има няколко спортни съоръжения, включително фитнес зали и спортни клубове, които предлагат различни активности за жителите.
  В район Генералите можете да намерите различни видове апартаменти – от малки студиа до просторни многостайни апартаменти и луксозни мезонети.
  Да, разгледайте нашите оферти или се свържете с нас на посочените телефони, за да ви дадем повече информация.

  Няма брокери за показване.

  В район Генералите има разнообразие от магазини- супермаркети, малки квартални магазини, аптеки и специализирани магазини за различни стоки. Близо са и големи търговски центрове.
  В район Генералите преобладават жилищни сгради от различни периоди, включително стари тухлени сгради и по-нови кооперации. През последните години се наблюдава и строителство на нови, модерни жилищни комплекси.
  Район Генералите е добре свързан с останалата част на града чрез обществен транспорт. Следните автобусни линии минават през тази част на Варна - 14, 14a, 20, 22, 41, 82, 88, 118, 118a, 122, 148, 209.
  В района има няколко медицински центъра и аптеки, които осигуряват лесен достъп до медицинска помощ. Наблизо се намира и Окръжната болница.
  Цените на апартаментите в район Генералите варират в зависимост от вида на имота, неговото състояние и местоположение. Обикновено те са по-високи от средните за Варна поради централното разположение и добрата инфраструктура и варират от 1500 до 3000 евро за квадратен метър.
  Район Генералите е сравнително безопасен, с редовно патрулираща полиция и наличие на охранителни системи в новите жилищни комплекси.
  Район Генералите продължава да се развива с нови строителни проекти и подобрения на инфраструктурата. Това го прави привлекателен за инвестиции и закупуване на имоти.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 0 Апартаменти Варна Генералите от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Разгледайте най-новите предложения за апартаменти в район Генералите, Варна. Вашият бъдещ дом е сред нашите обяви.

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се