- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Промишлена зона – юг - (0)

Подреди по:
Общо 0 обяви
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Промишлена зона – юг

5.0
(14 Отзива)
5
(14)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Промишлена зона – юг

Силвия и Димитър

Съпругът ми и аз искахме апартамент с три спални и североизточно изложение, за да избегнем прекомерната топлина през лятото. Брокерите от Имоти Премиер ни предложиха няколко варианта и ни помогнаха да намерим идеалното жилище. Те се погрижиха за всички юридически въпроси и сделката мина безпроблемно.

18 юли 2024

Петър Димитров

Търсех малък, но уютен апартамент с една спалня и балкон с изглед към парка. Брокерите от Имоти Премиер ми помогнаха да намеря точно това. Те организираха всички огледи и се погрижиха за документите. С тяхна помощ всичко мина много бързо и лесно.

08 юли 2024

Георги Делев

Имах нужда от двустаен апартамент близо до автобусна спирка, тъй като нямам автомобил. Брокерите ме насочиха към няколко подходящи опции и ми помогнаха да избера най-добрата. Намерих уютен апартамент в Промишлена зона юг, Варна.

29 юни 2024

Анка Станева

Търсехме тристаен апартамент с южно изложение, за да има повече светлина през деня. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим точно това, което искахме в Промишлен зона юг, Варна. Те бяха с нас през целия процес и осигуриха всичко необходимо за успешното финализиране на сделката.

21 юни 2024

Ралица и Георги

Имахме нужда от по-голям апартамент, защото живеехме с родителите си. Промишлена зона юг ни предложи много възможности и с помощта на брокерите намерихме идеалния дом. Те бяха изключително полезни и професионални през целия процес.

12 юни 2024

Станислав Стоилов

От дълго време исках да се преместя в по-тих район и Промишлена зона юг ми се стори отличен избор. Брокерите от Имоти Премиер ме подкрепиха във всеки етап - от избора на жилище до преговорите с продавачите. С тяхна помощ всичко мина гладко и бързо.

02 юни 2024

Людмила Чолакова

Търсех апартамент близо до работното ми място и Промишлена зона юг беше идеален избор. Брокерите ме насочиха към няколко опции и ми дадоха полезни съвети за всеки един от тях. Благодарение на тях, намерих перфектния апартамент за мен.

30 май 2024

Антон и Светла

Съпругата ми и аз решихме да сменим жилището си, защото старото ни беше твърде малко. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим просторен апартамент в Промишлена зона юг. Попитаха ни за изискванията, бюджета е изложението. Всичко протече бързо и лесно.

25 май 2024

Виктория Велева

Живеех в стар апартамент и реших, че е време за промяна. Брокерите от Имоти Премиер ми предложиха няколко варианта и ме посъветваха какво да търся в новото си жилище. Намерихме прекрасно място в Промишлена зона юг и съм много доволна от избора си.

08 май 2024

Димитър Динков

Имах спестени пари и исках да инвестирам в недвижим имот. Промишлена зона юг беше привлекателен район с много потенциал. С помощта на брокерите от Имоти Премиер успях да намеря чудесен апартамент на достъпна цена. Те ми помогнаха с всичко - от първоначалния оглед до подписването на договора.

23 април 2024

Елена Кръстева

Това е първото ми жилище и бях доста объркана откъде да започна. Брокерите от Имоти Премиер ме подкрепиха през цялото време - от намирането на подходящия апартамент до финализирането на сделката. Те ми дадоха ценни съвети и ме успокоиха във всяка стъпка от процеса.

16 април 2024

Иванина Асенова

С мъжа ми отдавна искахме да инвестираме в имот и след дълго обмисляне се спряхме на Промишлена зона юг във Варна. Консултантите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим идеалния апартамент, който отговаряше на всичките ни изисквания. Съветите им бяха безценни, особено когато ставаше дума за договори и правни въпроси.

09 април 2024

Петър и Нели

Съпругът ми и аз искахме да сменим квартала и да намерим по-голям апартамент, защото очакваме бебе. Промишлена зона юг ни предложи именно това, от което се нуждаехме. Брокерите ни помогнаха да се ориентираме в пазара и да намерим идеалното жилище за нашето разрастващо се семейство.

23 март 2024

Росен Георгиев

От години живея в по-малък квартал и реших, че е време за промяна. Промишлена зона юг ми се стори идеалното място. Брокерите ме насочиха към апартамент, който беше точно това, което търсех - просторен и в удобен район. Те ми помогнаха с всички административни процедури и направиха процеса безпроблемен.

09 март 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Промишлена зона – юг

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Апартаменти Варна Промишлена зона – юг

  В Имоти Премиер вярваме, че домът е повече от просто жилище.

  Той е убежище от динамичния свят и извор на уют и комфорт. Нашият екип от опитни брокери е на ваше разположение, за да ви предостави персонализирана консултация и експертни съвети.

  • За нас е важно да знаем вашите предпочитания и бюджет, за да ви предложим имоти, които съответстват на вашите очаквания.
  • Работим с актуална база данни от оферти за апартаменти във Варна, за да ви осигурим достъп до най-добрите оферти.

  Разгледайте последните ни предложения за апартаменти в Промишлена зона юг, Варна и открийте своя нов дом още днес.

  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  Промишлена зона юг се намира в южната част на Варна, в близост до централната част на града. Районът е лесно достъпен чрез основните пътни артерии и има удобен достъп до градския транспорт.
  В близост до Промишлена зона юг се намират няколко детски градини и училища. Например, ДГ 2 и ОУ „Иван Вазов“ са лесно достъпни за живущите в района.
  В Промишлена зона юг се срещат различни типове строителство, включително нови модерни сгради и реновирани по-стари сгради. Новото строителство предлага съвременни удобства и високо качество на материалите.
  Да, Промишлена зона юг е добре обслужвана от градския транспорт. В района минават няколко автобусни линии 17, 31, 9, 39, 14 и 23.
  В Промишлена зона юг има различни опции за паркиране, включително подземни гаражи и открити паркоместа.
  Най-близките места забавления се намират в централната част на Варна.
  Цените на недвижимите имоти в Промишлена зона юг се очаква да се увеличават, поради развитието на района и подобряването на инфраструктурата. Инвестирането в апартамент в този район може да бъде изгодно решение с оглед на бъдещото повишение на цените и рентабилността на инвестицията.

  Няма брокери за показване.

  Промишлена зона юг е добре свързана с центъра на Варна и предлага бърз и лесен достъп до ключови инфраструктурни обекти като магазини, ресторанти, болници и училища. Районът е тих и спокоен, подходящ за семейства.
  Да, в близост до Промишлена зона юг се ДКЦ Св. Екатерина.
  Цените на апартаментите в Промишлена зона юг варират от 1500 до 2000 евро за кв.м.
  Промишлена зона юг предлага различни удобства като супермаркети, магазини, спортни съоръжения и паркове. В района има също така различни ресторанти и кафенета.
  Промишлена зона юг е район с голям потенциал за развитие. Планират се нови инфраструктурни проекти и подобрения, които ще повишат качеството на живота и ще направят района още по-привлекателен за живеене и инвестиции.
  В Промишлена зона юг може да се намерят различни типове апартаменти – от малки едностайни студиа до просторни четиристайни жилища. Има както новопостроени апартаменти с модерни удобства, така и реновирани по-стари апартаменти.
  Да, при ваше желание, нашите брокери ще проверят документите на имота за липса на тежести.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 0 Апартаменти Варна Промишлена зона – юг от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Предлагаме ви актуални оферти в “Промишлена зона - юг”, Варна. Открийте вашия апартамент сред нашите оферти!

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се