Код: 304403ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ХЕИ

Варна / ХЕИ

65 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 29465

Варна

120 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 304447ДВУСТАЕН НОВ ЛЕВСКИ

Варна / Левски

68 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 304433ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ГРЪЦКА МАХАЛА

Варна / Гръцка махала

78 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 304404ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЦВЕТЕН КВАРТАЛ

Варна / Цветен

96 кв.м.

3-стаен

Панел

Код: 303890ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Варна

80 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 303639

Варна / Левски

55 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 302117ЛУКСОЗНО СТУДИО ЦВЕТЕН КВАРТАЛ

Варна / Цветен

40 кв.м.

1-стаен

Тухла