Код: 319711ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ – КВАРТАЛ ЛЕВСКИ

Варна / Левски

75 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 316037ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ СПОРТНА ЗАЛА

Варна / Спортна зала

85 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 317170ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ НЕПТУН

Варна

100 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 315415ЧИСТО НОВ ДВУСТАЕН БРИЗ

Бриз / Варна

85 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 315317СТРАХОТЕН АПАРТАМЕНТ БРИЗ

Бриз / Варна

72 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 314495НОВ ДВУСТАЕН ЛЕВСКИ

Варна / Левски

70 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 312869

Варна

70 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 312731ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЦВЕТЕН КВАРТАЛ

Варна / Цветен

80 кв.м.

3-стаен

Тухла