Код: 315866Тристаен апартамент ХЕИ

Варна / ХЕИ

86 кв.м.

3-стаен

Панел

Код: 315801Тристаен апартамент ХЕИ / ОУ “ Стефан Караджа“ /

Варна / ХЕИ

90 кв.м.

4-стаен

Панел

Код: 315800Тристаен апартамент Колхозен пазар

Варна / Колхозен пазар

85 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 315638Тристаен апартамент Бизнес хотел

Варна

80 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 314661Едностаен апартамент Траката

Варна / Траката

48 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 314620Двустаен Апартамент Бриз

Бриз / Варна

61 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 314168Двустаен апартамент м-ст Кабакум

Варна, област / м-т Кабакум

75 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 314167Двустаен Апартамент м-ст Кабакум

Варна, област / м-т Кабакум

75 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 314058Тристаен апартамент Младост 1

Варна / Младост

85 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 313636Луксозен апартамент в нова сграда

Варна / Левски

94 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 313470Тристаен Апартамент Младост 2

Варна / Младост 2

83 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 313469Двустаен апартамент Младост 2

Варна / Младост 2

62 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 313468Двустаен Апартамент Младост 2

Варна / Младост 2

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 3133282-стаен апартамент Владиславово

Варна / Владиславово

62 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 313013Двустаен апартамент Кайсиева градина

Варна / Кайсиева градина

66 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 3128243-стаен апартамент Винс

Варна / ВИНС

122 кв.м.

3-стаен

Тухла

173000 EUR

Виж Повече

Код: 3128232-стаен апартамент Винс

Варна / ВИНС

88 кв.м.

2-стаен

Тухла

136500 EUR

Виж Повече

Код: 3127942 – стаен апартамент Левски

Варна / Левски

42 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 3124902-стаен апартамент Виница

Варна / Виница

52 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 3117181-стаен Левски

Варна / Левски

30 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 3109932-стаен апартамент Възраждане 3

Варна / Възраждане 3

72 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 308075Къща Възраждане, м-ст Планова

Варна / Възраждане 4

484 кв.м.

Къща

Тухла

220000 EUR

Виж Повече

Код: 305924Офис

Варна / Окръжна болница

269 кв.м.

Офис

Тухла

295000 EUR

Виж Повече

Код: 304925Тристаен Бриз

Бриз / Варна

97 кв.м.

3-стаен

Тухла

128800 EUR

Виж Повече

Код: 304885Двустаен апартамент Левски

Варна / Левски

55 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 304501Четиристаен апартамент Колхозен пазар

Варна / Колхозен пазар

95 кв.м.

3-стаен

Панел

Код: 303947

Бриз / Варна

100 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 3037053-стаен Апартамент Траката

Варна, област / м-т Долна Трака

108 кв.м.

3-стаен

Тухла

150000 EUR

Виж Повече

Код: 26879

Варна / Левски

110 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 26600

Варна / Левски

130 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 24930Двустаен Център

Варна / ЖП Гара

75 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 18245Двустаен апартамент, луксозна тухлена сграда, кв. Бриз гр. Варна

Бриз / Варна

98 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 3113593-стаен апартамент Идеален център

Варна / Идеален център

78 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 3110072-стаен Левски

Варна / Левски

55 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 3097284-стаен апартамент Левски

Варна / Левски

96 кв.м.

3-стаен

Панел

Код: 3096171-стаен Окръжна болница

Варна / Окръжна болница

28 кв.м.

1-стаен

ЕПК

Код: 3074153-стаен Апартамент ВИНС

Варна / ВИНС

120 кв.м.

3-стаен

Тухла

129000 EUR

Виж Повече

Код: 307120Четиристаен апартамент Окръжна Болница

Варна / Окръжна болница

104 кв.м.

4-стаен

Тухла

100000 EUR

Виж Повече

Код: 3068412-стаен Апартамент Колхозен пазар

Варна / Колхозен пазар

78 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 306638Многостаен Апартамент Гранд Мол

Варна

88 кв.м.

4-стаен

Тухла

Код: 3062052-стаен Цветен Квартал

Варна / Цветен

66 кв.м.

2-стаен

Код: 306171Двустаен апартамент Чаталджа

Варна / Чаталджа

62 кв.м.

2-стаен

Панел

1 2 3 8