Обратно към публикации За продавачи

7ми годишни награди на imoti.net

16.06.2022 support
7ми годишни награди на imoti.net - ИМОТИ ПРЕМИЕР – Агенция за недвижими имоти

Заредено с много вълнуващи мигове и приповдигнато настроение премина събитието за връчването на „7-мите годишни награди на imoti.net”. Тържествената церемония се проведе на 17 май в Hyatt Regency хотел, София и бе организирана от топ сайта Imoti.net за недвижими имоти. Генерален спонсор на събитието беше Пощенска банка. На него бяха връчени награди на най-добрите агенции и институции, които се откроиха през изминалата 2021 година, с високо ниво на професионализъм и индивидуален подход към своите клиенти.

Наградите бяха разделени в общо 13 на брой отделни категории. Една от най-забележителните категории – „Най-динамично развиваща се агенция за недвижими имоти“ за пореден път бе спечелена от варненската агенция Imoti Premier, за които това донесе признателност за огромният положен труд, зад който се крият множеството успехи. Битката за наградата и тази година протече оспорвано, тъй като в категорията участваха едни от най-силните конкуренти на пазара. Генералният спонсор на събитието Пощенска банка пък допълнително зарадва брокерите на Imoti Premier като им връчи специална награда за Качество на обслужването.

Ние от Imoti Premier изказваме своята благодарност и признателност към всички участници в церемонията. Двете награди, които получихме са нашите криле, които ни дават силата и възможността да продължим да се развиваме и да израстваме, предлагайки още по високо качество на обслужване към своите настоящи и бъдещи клиенти. 

Агенция за недвижими имоти Imoti Premier не за първи път получава награди на подобни тържествени събития и не случайно се откроява сред едни от най-добрите и доверени партньори в сферата.

За това и нашето мото е „За идеалната сделка ви е нужен партньор, а не посредник.“