Двустаен Балчик - ИМОТИ ПРЕМИЕР - Агенция за недвижими имоти

Наеми на имоти

Продава
Код: 335092
€ 52 000
74 м2 2-стаен
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 353143
€ 186 500
180 м2 Къща
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352348
€ 19 900
590 м2 Парцел
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352710
€ 40 000
110 м2 Къща
Добрич, област, с.Соколово
Продава
Код: 352646
€ 136 150
2723 м2 Парцел
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 353108
€ 56 000
68.34 м2 2-стаен
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 353105
€ 11 500
85 м2 Къща
Добрич, област, с.Спасово
Продава
Код: 20282
€ 33 500
50 м2 1-стаен
Добрич, област, с.Рогачево
Продава
Код: 352982
€ 95 000
Магазин
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352981
€ 79 000
Магазин
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352980
€ 79 000
Магазин
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352968
€ 350 000
250 м2 Къща
Добрич, област, с.Оброчище
Продава
Код: 352643
€ 100 000
156 м2 4-стаен
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352904
€ 9 700
719 м2 Парцел
Добрич, област, с.Гурково
Продава
Код: 352893
€ 250 000
138 м2 Къща
Добрич, област, с.Соколово
Продава
Код: 352806
€ 75 000
80 м2 Къща
гр.Каварна, Добрич, област
Продава
Код: 352804
€ 41 000
78 м2 3-стаен
гр.Шабла, Добрич, област
Продава
Код: 352044
€ 135 000
150 м2 Къща
Добрич, Център
Продава
Код: 352674
€ 51 500
63.76 м2 2-стаен
Добрич, област, с.Кранево
Продава
Код: 352669
€ 329 000
156 м2 Къща
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352593
€ 95 000
72.6 м2 2-стаен
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352461
€ 23 900
50 м2 Къща
Добрич, област, с.Ведрина
Продава
Код: 352459
€ 20 900
60 м2 Къща
Добрич, област, с.Златия
Продава
Код: 352458
€ 46 000
67 м2 2-стаен
Балик, Добрич
Продава
Код: 352457
€ 23 000
1125 м2 Парцел
Добрич, област, с.Преспа
Продава
Код: 352453
€ 55 000
80 м2 Вила
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352426
€ 55 200
60 м2 2-стаен
Добрич, Център
Продава
Код: 352296
€ 24 000
850 м2 Парцел
Добрич, област, с.Соколово
Продава
Код: 352296
€ 24 000
850 м2 Парцел
Добрич, област, с.Соколово
Продава
Код: 348623
€ 159 500
165 м2 Къща
Добрич, област, с.Сенокос
Продава
Код: 352239
€ 118 000
118 м2 Многостаен
Добрич, Център
Продава
Код: 345674
€ 168 000
340 м2 Къща
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 350574
€ 141 000
209 м2 3-стаен
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 341467
€ 102 480
6832 м2 Парцел
Добрич, област, с.Рогачево
Продава
Код: 352149
€ 138 000
92 м2 3-стаен
Добрич, Център
Продава
Код: 352136
€ 422 000
625 м2 Къща
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 352118
€ 113 000
240 м2 4-стаен
Добрич, Добротица
Продава
Код: 351996
€ 78 500
65 м2 2-стаен
Добрич, Център
Продава
Код: 352045
€ 138 000
150 м2 Етаж от къща
Добрич, Център
Продава
Код: 352040
€ 52 500
0 м2 Къща
Добрич
Продава
Код: 352026
€ 145 000
104 м2 Къща
Добрич, област, с.Църква
Продава
Код: 352017
€ 145 000
130 м2 Къща
Добрич, област, с.Оброчище
Продава
Код: 351979
€ 63 000
80 м2 3-стаен
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 344657
€ 349 000
250 м2 Къща
Добрич, област, с.Кранево
Продава
Код: 351947
€ 49 900
504 м2 Парцел
гр.Балчик, Добрич, област
Продава
Код: 351936
€ 39 500
103 м2 Къща
Добрич, област, с.Кардам
Продава
Код: 351890
€ 87 300
97 м2 3-стаен
Добрич, Център
Продава
Код: 351861
133 000 лв
61 м2 Къща
Добрич, Център
Продава
Код: 351860
120 000 лв
65 м2 Къща
Добрич, Център
Продава
Код: 351855
98 000 лв
65 м2 2-стаен
Добрич, Иглика
1 2 3 7
Обади се