Обратно към публикации Полезно

За идеалната сделка ви е нужен партньор, а не посредник

24.01.2022 support
За идеалната сделка ви е нужен партньор, а не посредник - ИМОТИ ПРЕМИЕР – Агенция за недвижими имоти

Независимо дали търсите или предлагате имот имате нужда от партньор с опит в бранша. Такъв, който да ви напътства, направлява и дори да ви спре на мига, ако случайно се насочите към неправилна или рискова сделка. Този партньор може и да се окаже вашият брокер.

Често се случва хората да подценяват и пренебрегват работата на брокерите, но всъщност тяхната задача е да ви улесни в търсенето или предлагането на имот и да ви помогне с подбора на документацията. Наистина добрият брокер не само ще ви помогне да изберете правилния дом, но и ще ви спаси от рискови и неизгодни сделки. Именно брокера ще ви насочи към правилните институции и полагайки всички усилия ще се постарае да откриете точно това, което търсите. Ето с това се занимават брокерите, но само наистина добрите сред тях.

В нашата работа често хора ни питат как да открият правилния брокер. Нашият отговор винаги е: Не ви е нужен добър брокер или посредник, трябва ви партньор, който ще ви помогне да откриете идеалната сделка.

Имоти Премиер се развива успешно на пазара за недвижими имоти вече 8 години, печелейки голям брой доволни клиенти. Нашата мисия е да работим за хората – тези, които си търсят имот и тези, които го предлагат. Изграждаме индивидуална връзка с всеки наш клиент, като се стремим максимално да удовлетворим неговото желание. За нас да открием перфектния дом и да постигнем идеалната сделка не е просто работа от 9 до 17 часа, а призвание. По професия сме посредници, но реално изпълняваме задълженията си като партньори на търсещите и предлагащите имоти. Знаем много добре, че в сделките с недвижими имоти има твърде много неясноти, за това нашата задача е да ги преведем на разбираем език за обикновения клиент. Нашата задача е да ви предпазим от рисковани сделки и да открием възможно най-изгодната за вас, според вашите изисквания.

Питате се как да постигнете добра сделка? Как да купите или продадете имот изгодно и без рискове? Отговорът е лесен – открийте партньор, а не посредник. Той ще ви помогне, като ви насочи и преведе през целия процес, който без човек с опит би ви се сторил сложен и пълен с препятствия. Ще работи за вас в постигането на желаната имотна сделка и ще постави на първо място вашите желания. Звучи ви нереално? Значи никога до сега не сте срещнали истински брокер! Време е да го откриете!

Мислите ли за покупка или продажба на имот? Нашият БРОКЕР НА МЕСЕЦА - Сергий Лебедев е на ваше разположение: lebedev@imotipremier.com

【 Попитайте сега: 0877 560 036