Обратно към публикации За продавачи

Защо да изберете Имоти Премиер при продажбата на жилище

24.10.2022 support
Защо да изберете Имоти Премиер при продажбата на жилище - ИМОТИ ПРЕМИЕР – Агенция за недвижими имоти

В случай, че ви предстои скорошна продажба на имот и си търсите доверена агенция за недвижими имоти, която да поеме отговорността по продажбата, то следващите редове са за вас. В тази статия ще ви запознаем с историята на агенция Имоти Премиер, както и с какво можем да ви помогнем при продажбата на вашето жилище, така че тя да се осъществи бързо, лесно, безпроблемно и същевременно с това изгодно за вас.

Обширна база от имоти и потребители

Имоти Премиер е една от най-динамично и успешно развиващите се агенции за недвижими имоти във град Варна през последните няколко години. Тя стартира своята дейност през 2014 година и от тогава насам не спира да расте, сформирайки обширна база от потребители. Към настоящият момент, Имоти Премиер разполага със 7 офиса във Варна и общо 86 отлично обучени специалисти, които са тук за да ви съдействат с покупката или продажбата на жилище, изцяло според вашите нужди и индивидуални изисквания.

Богатото портфолио, дългогодишният опит и отличното реноме в имотните среди доказва, че Имоти Премиер е доверена агенция, която не спира да се доказва и да изпълнява поставените при самото си основаване цели – да бъде верен партньор във всяка имотна сделка.

Пълно съдействие при сформирането на цена

Пълно съдействие при сформирането на цена

Правилното определяне на стойността на вашия имот е от ключово значение за неговата продажба. За това ви е необходима помощ от компетентно лице, което е запознато с моментната ситуация на имотния пазар и разполага с необходимия опит. Не забравяйте, че прекалено завишената цена на имота може да отблъсне купувачите, а прекалено ниската пък ще ви постави в риск при договорката.

Поради тази причина, брокерите на Имоти Премиер изготвят предварителен анализ на имотния пазар, спрямо индивидуалните характеристики на вашия имот. Ние го сравняваме с подобни по размер и състояние жилища, със същата локация и така преценяваме спрямо броя на успешно направените сделки коя ще бъде и най-изгодната цена за продажба. Ще ви посъветваме и как да направите жилището си по-атрактивно и уютно за купувачите, което неимоверно ще доведе до увеличаване на неговата стойност.

Имоти Премиер прави добра реклама на имотите, които продава

Определено можете да разчитате на нас и за добрата реклама на вашия имот. При нас жилищата се заснемат професионално от фотограф, след което се обработват преди да бъдат качени в нашия сайт, както и в най-популярните платформи за покупко-продажба на имоти. Имоти Премиер успешно си партнира и други агенции в страната при продажбата на имоти. Така само за ден хиляди души ще разгледат професионално направените снимки на вашия имот, представен по атрактивен начин – от визуализацията до подробното текстово описания, оформено перфектно стилистично и граматически, благодарение на нашия професионален маркетингов отдел.

Имоти Премиер прави добра реклама на имотите, които продава

Възможност за консултация с юрист

При имотните сделки е важно да се консултирате с вещ юрист, който разполага с необходимите познания за да ви окаже съдействие при възникването на всякакви юридически казуси. Ако изберете да се доверите на Имоти Премиер не е необходимо да си търсите юрист отделно, тъй като агенцията разполага с доверени такива, за които сме обособили цял един отдел. Ние сме едни от малкото агенции във Варна, които разполагат с юристи в екипа си, готови и винаги на разположение да ви окажат съдействие за сключването на безпроблемна и сигурна сделка. Тяхна е отговорността да проверят всеки от потенциалните купувачи на вашия имот и да изготвят конкретен и ясен договор за покупко-продажба. Можете да бъдете напълно спокойни и когато стане време за подписването на договора и изповядването на сделката, тъй като Имоти Премиер работи с едни от най-добрите и доверени нотариуси в областта.

Пълно съдействие по време на преговорите

Основната задача на брокерите от Имоти Премиер е да следят динамичната среда на имотния пазар и спрямо това да договарят най-изгодните сделките за продавачи и купувачи. Вашият брокер ще бъде и ваш доверен партньор, който ще търси възможно най-изгодната сделка, като ще се бори за да защити максимално вашите интереси. Това определено е от полза за успешното финализиране на имотната сделка.

Мисията на Имоти Премиер е да играе ролята на посредник, свързващ всеки имот в продажба с неговите потенциални бъдещи купувачи. За това и публикуването на обява в нашите платформи значително увеличава шансовете ви да продадете имота си бързо и лесно.

Пълно съдействие по време на преговорите

Непрекъсната връзка с нас

С Имоти Премиер винаги сте в течение с нещата, които се случват около продажбата на вашия имот. Избраният от вас брокер периодично ще ви информира за развоя на събитията, за направените огледи и появата на потенциални купувачи. Ще ви кажем и кога е време за актуализиране на цената, въз основа на конкурентните обяви в същия регион за да поддържаме предложението ви актуално.

Продавате имот и се стремите към бърза, лесна и изгодна продажба? Посетете някой от офисите на Имоти Премиер във Варна или директно се свържете с нас по телефона за да обсъдим възможностите и да се заемем със задачата в откриването на точния купувач за вашето жилище.