Апартаменти

Код: 311601ЕКСКЛУЗИВЕН ИМОТ ГАЛАТА

Варна / Галата

80 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311590ЧИСТО НОВ АПАРТАМЕНТ В ЗАТВОРЕН КОМПЛЕКС

Варна / Победа

65 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311575БОКСОНИЕРА АСПАРУХОВО

Аспарухово / Варна

25 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 311561ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

80 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311560ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЕВСКИ

Варна

50 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311546ГАРСОНИЕРА ЛЕВСКИ

Варна / Левски

45 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 311545ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЕВСКИ

Варна / Левски

50 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311524ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЖП ГАРА

Варна / ЖП Гара

70 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311514ЧИСТО НОВ КАЙСИЕВА ГРАДИНА

Варна / Кайсиева градина

68 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311512ДВУСТАЕН ЧИСТО НОВ АПАРТАМЕНТ БРИЗ

Бриз / Варна

50 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311510ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Варна / ЛК Тракия

78 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311508ЧИСТО НОВ АПАРТАМЕНТ БРИЗ

Бриз / Варна

56 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311506ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЧАТАЛДЖА

Варна / Чаталджа

86 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311504ДВУСТАЕ НОВ КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311496ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

56 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311493ДВУСТАЕН ЧИСТО НОВ КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

50 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311477АПАРТАМЕНТ С ТРИ СПАЛНИ ЦВЕТЕН КВАРТАЛ

Варна / Цветен

85 кв.м.

4-стаен

Панел

Код: 311476ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ДО БОТЕВАТА ГРАДИНА

Варна / Център

65 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311475ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЖП ГАРА

Варна / ЖП Гара

45 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311443ДВУСТАЕН НОВ АПАРТАМЕНТ ВЪЗРАЖДАНЕ

Варна / Възраждане

56 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311429ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ВИНИЦА

Варна / Виница

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311423ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЦВЕТЕН КВАРТАЛ

Варна / Цветен

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311417ЕКСКЛУЗИВЕН ИМОТ В ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Варна / Център

100 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311414СТУДИО КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

45 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 311406ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЧАТАЛДЖА

Варна / Чаталджа

80 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311379БОКСОНИЕРА ЛЕВСКИ

Варна / Левски

30 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 311377БОКСОНИЕРА КОЛХОЗЕН ПАЗАР

Варна / Колхозен пазар

30 кв.м.

1-стаен

Тухла

Код: 311372ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ БРИЗ

Бриз / Варна

60 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311353ЛУКСОЗЕН ИМОТ СПОРТНА ЗАЛА

Варна / Спортна зала

130 кв.м.

4-стаен

Тухла

Код: 311352МЕЗОНЕТ ЗАВОД ДРУЖБА

Варна / Завод Дружба

112 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311351ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЦЕНТЪР

Варна / Център

43 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311329ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Варна / ЖП Гара

77 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311320ДВУСТАЕН НОВООБЗАВЕДЕН МЛАДОСТ

Варна / Младост 2

60 кв.м.

2-стаен

Панел

Код: 311314ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА

Варна / Окръжна болница

90 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311305ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Варна / ЛК Тракия

70 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311301ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЦЕНТЪР

Варна / Център

78 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311300ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ БИЗНЕС ХОТЕЛ

Варна / Център

70 кв.м.

3-стаен

Панел

Код: 311294ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЯТНО КИНО ТРАКИЯ

Варна / ЛК Тракия

60 кв.м.

3-стаен

Тухла

Код: 311259ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЦЕНТЪР

Варна / Център

76 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311254ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЕВСКИ

Варна / Левски

42 кв.м.

2-стаен

ЕПК

Код: 311253ЛУКСОЗНО ОБЗАВЕДЕН АПАРТАМЕНТ БРИЗ

Бриз / Варна

68 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 311242ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ БРИЗ

Бриз / Варна

75 кв.м.

2-стаен

Тухла

1 2 3 139