- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Балам Дере - (0)

Подреди по:
Общо 0 обяви
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Балам Дере

5.0
(13 Отзива)
5
(13)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Балам Дере

Галина Георгиева

Искахме да сме близо до училище за децата. Имоти Премиер ни предложиха апартамент в Балам Дере, който е на няколко минути пеша от училище. Брокерите бяха изключително професионални и внимателни към нашите нужди.

19 юли 2024

Марина Николова

Търсихме апартамент с две спални, защото очакваме второ дете. Брокерите ни намериха идеалното жилище в Балам Дере. Те ни съдействаха с ипотечния кредит и ни помогнаха да намерим най-добрата оферта.

04 юли 2024

Радослав Иванов

Искахме да намерим жилище с голяма тераса за барбекю. Имоти Премиер ни предложиха апартамент в Балам Дере с огромна тераса и прекрасна гледка. Съдействаха с изготвяне на всички документи.

20 юни 2024

Иван Христов

Искахме да се преместим в по-тих район. Имоти Премиер ни предложиха няколко варианта в Балам Дере. Избрахме ново строителство с прекрасна гледка към града. Не изпитахме трудности през целия процес на търсене.

12 юни 2024

Александър Попов

Имахме нужда от собствен дом с двор и брокерите от Имоти Премиер ни намериха такъв в Балам Дере. Съобразиха се с всичките ни изисквания, посетихме няколко огледа на апартаменти и избрахме подходящ имот.

21 май 2024

Петя Кръстева

Търсехме жилище близо до детска градина и парк за децата. В Балам Дере намерихме идеалното място благодарение на Имоти Премиер. Брокерите ни осигуриха спокойствие и сигурност през целия процес.

09 май 2024

Николай Василев

Работя в центъра на Варна и исках да живея на спокойно и тихо място. Имоти Премиер ми намериха чудесен апартамент в Балам Дере. Ежедневното пътуване не проблем, важно е, че се чувствам спокоен.

30 април 2024

Катя Стоянова

Искахме ново строителство с модерни удобства. Имоти Премиер ни предложиха точно това в Балам Дере. Брокерите ни помогнаха с проверката на имота за тежести и всички документи. Препоръчвам ги горещо!

13 април 2024

Иван Георгиев

Търсехме жилище с южно изложение и място за паркиране. Имоти Премиер ни предложиха няколко варианта в Балам Дере и бързо намерихме идеалното място. Брокерите ни дадоха полезни съвети и направиха процеса много лесен.

21 март 2024

Димитър Димитров

Преместихме се от София във Варна и търсехме изгоден имот. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим малка къща в Балам Дере, която е на тиха улица и с лесен достъп до града. С тях всичко беше лесно и безпроблемно.

07 март 2024

Елина Попова

Искахме да сме по-близо до природата и приятели ни препоръчаха Балам Дере. Имоти Премиер ни предложиха чудесни опции. Избрахме ново строителство с прекрасна гледка. Брокерите ни помогнаха с всички формалности.

21 февруари 2024

Станислав Костов

Семейството ни расте и имахме нужда от по-голямо жилище. Търсихме около месец, докато не намерихме перфектния дом в Балам Дере. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха с ипотеката и бяха наистина професионални.

14 февруари 2024

Вяра Асенова

Търсехме нов дом, защото старият ни апартамент беше на шумна улица. Свързахме се с Имоти Премиер и те ни предложиха жилище в Балам Дере. Районът е много тих и спокоен, точно това, което искахме. Брокерите бяха невероятни - съдействаха ни с всички документи и провериха всичко за нас.

02 февруари 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Балам Дере

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Открийте най-новите оферти за апартаменти във Варна, специално подбрани според вашите предпочитания и бюджет.

  Нашите брокери ще ви предложат експертни съвети и подкрепа във всяка стъпка от процеса. Ние сме тук, за да ви водим през целия процес.

  • Пълна подкрепа: Осигуряваме ви приятно и безпроблемно изживяване при покупката на апартамент, без ненужни формалности.
  • Актуални предложения: Предоставяме най-новите и атрактивни оферти за апартаменти във Варна.

  Имоти Премиер – вашият доверен партньор в света на недвижимите имоти! Разгледайте нашите предложения за апартаменти в район Балам Дере, Варна.

  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  М-т Балам дере се намира в североизточната част на град Варна, на около 8 километра от центъра на града. Граничи с кварталите "Владислав Варненчик", "Аспарухово" и "Галата".
  В м-т Балам дере има една детска градина - "Морска звезда" и две основни училища.
  Районът е в непосредствена близост до квартал Владиславово и позволява удобен достъп до всички необходими услуги.
  До м-т Балам дере може да се стигне с автобуси №409, 49 и 109А от центъра на Варна.
  От м-т Балам дере се открива красива панорамна гледка към Варна и Черно море.
  Предимствата на живеенето в м-т Балам дере са чистият въздух, красивата природа, спокойната атмосфера, близостта до морето и удобните транспортни връзки.
  Да, м-т Балам дере е подходящо място за хора, които търсят работа. В района има много промишлени предприятия, офиси и магазини, както и добри транспортни връзки с центъра на града.

  Няма брокери за показване.

  Главните улици, които минават през м-т Балам дере, са "Аксаковска", "Девня", "1300 години България" и "Охридска".
  Строителството в м-т Балам дере е предимно еднофамилни къщи, но има и няколко малки жилищни сгради.
  Да, в м-т Балам дере има парцели за продажба. Цените на парцелите варират в зависимост от големината и местоположението.
  В м-т Балам дере има няколко магазина, кафенета, ресторанти, детски площадки и супермаркети.
  Климатът в м-т Балам дере е умерен, със средни летни температури около 25°C и средни зимни температури около 0°C.
  Да, м-т Балам дере е подходящо място за живеене на семейства с деца. Има детска градина, две училища, детски площадки и много зеленина.
  М-т Балам дере е известен със своите красиви плажове и археологически обекта, които си струва да се посетят.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 0 Апартаменти Варна Балам Дере от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Разгледайте най-новите предложения за апартаменти и парцели в район Балам Дере, Варна. Нашите брокери ще ви помогнат да направите правилния избор.

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се