- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Електрон - (2)

Подреди по:
Общо 2 обяви
Продава
Код: 357763
€ 164 800
88.2 м2 3-стаен
Варна, Електрон
Продава
Код: 357763
€ 164 800
88.2 м2 3-стаен
Варна, Електрон
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Електрон

5.0
(15 Отзива)
5
(15)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Електрон

Георги Николов

Избрахме район Електрон заради близостта до работа и удобствата наоколо. Търсехме двустаен апартамент на по-нисък етаж заради лесния достъп. Имоти Премиер ни намериха перфектния апартамент и ни помогнаха с ипотечния кредит.

10 юли 2024

Емилия Петрова

Търсехме апартамент на висок етаж с гледка към морето. Район Електрон беше идеалното място. С помощта на Имоти Премиер намерихме четиристаен апартамент, който отговаряше на всички наши изисквания. Брокерите бяха изключително компетентни и ни помогнаха с всички документи.

28 юни 2024

Стоян Георгиев

Преместихме се във Варна и търсехме апартамент близо до Морската градина. Избрахме район Електрон заради спокойствието и добрата инфраструктура. Имоти Премиер ни намериха тристаен апартамент с модерно строителство.

18 юни 2024

Ралица Димитрова

Искахме апартамент в ново строителство и район Електрон беше идеалният избор. Търсехме двустаен апартамент на среден етаж. Имоти Премиер ни предоставиха няколко отлични опции и ни помогнаха с всички документи. Брокерите бяха винаги на разположение за въпросите ни.

15 юни 2024

Иван Маринов

Избрахме район Електрон заради близостта до Морската градина. Търсехме тристаен апартамент на по-висок етаж заради гледката. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим точно това, което търсехме. Брокерите бяха много полезни и ни дадоха ценни съвети относно цените и договарянето.

07 юни 2024

Елена Стоянова

Имахме нужда от по-голям апартамент и решихме да се обърнем към Имоти Премиер. Те ни намериха тристаен апартамент в район Електрон, който е много подходящ за нас. Опитът е познанията на брокерите е безценен.

30 май 2024

Димитър Василев

Район Електрон ни беше препоръчан от приятели заради удобствата и спокойствието. Купихме двустаен апартамент с помощта на Имоти Премиер. Сега се наслаждаваме на новото си жилище и благодарим на Имоти Премиер за съдействието.

29 май 2024

Виктория Иванова

Район Електрон ни беше препоръчан заради добрата инфраструктура и удобствата. Купихме просторен четиристаен апартамент с помощта на Имоти Премиер. Брокерите търсиха усърдно и постоянно ни информираха за нови оферти.

25 май 2024

Николай Петров

Имоти Премиер ни помогнаха да намерим двустаен апартамент във Варна с гледка към парк. Успяха да разберат какво точно искаме и от какъв тип жилище се нуждаем. Цената беше съобразена с бюджета, с който разполагахме.

21 май 2024

Анна Николова

Искахме апартамент във Варна близо до работа и училище. Район Електрон се оказа идеален избор. С помощта на Имоти Премиер намерихме уютен двустаен апартамент.

16 май 2024

Стефан Колев

След дълго търсене на перфектния апартамент, се обърнахме към Имоти Премиер. Те ни намериха тристаен апартамент във Варна, който отговаряше на всички наши изисквания. Брокерите ни дадоха ценни съвети и ни помогнаха да се справим с всички формалности.

14 май 2024

Петър Димитров

Търсехме апартамент в тих и спокоен район. Електрон се оказа перфектен за нас. Купихме тристаен апартамент с голям хол и две спални. Имоти Премиер ни съдействаха на всяка стъпка и ни дадоха полезни съвети за ипотечния кредит.

16 април 2024

Мария Георгиева

Преместихме се във Варна и решихме да купим апартамент в район Електрон заради удобствата и транспортните връзки. Имоти Премиер ни намериха двустаен апартамент, който е идеален за нас. Брокерите бяха изключително търпеливи и ни помогнаха с всички документи.

22 март 2024

Георги Иванов

Имахме нужда от ново жилище, защото живеехме в малък апартамент. Район Електрон ни беше препоръчан заради близостта до училища и магазини. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим четиристаен апартамент с прекрасна гледка.

14 март 2024

Ивана Петрова

Избрахме район Електрон заради спокойствието и добрата инфраструктура. Намери се точно каквото търсихме – тристаен апартамент с голяма тераса. Съпругът ми и аз потърсихме помощта на Имоти Премиер и не съжаляваме. Брокерът ни беше много отзивчив и ни даде ценни съвети за договарянето на по-добра цена. Всичко мина гладко!

06 март 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Електрон

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Живейте в един от най-добрите райони на града.

  С Имоти Премиер ще намерите най-изгодните апартаменти в район Електрон, Варна!

  Предлагаме пълна подкрепа при избор на апартамент – съвети, огледи, оформяне на документи. Защото покупката на жилище трябва да бъде приятна и вълнуваща.

  • Нашата база данни се обновява ежедневно с най-актуалните и атрактивни предложения.
  • Възползвайте се от нашите безплатни консултации и открийте мечтания си дом с Имоти Премиер.

  Нашите опитни брокери са готови да ви помогнат във всяка стъпка от процеса. Свържете се с нас и намерете идеалното жилище!

  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  Район "Завод Електрон" е разположен между улиците Ген. Колев, Караагач, Разлог, бул. В. Левски, ул. Братя Бъкстон и ул. Джеймс Баучер във Варна.
  Районът е предпочитан поради близостта си с Морската градина, пазар Чаталджа и Двореца на културата и спорта. Инфраструктурата е добре развита и предлага много удобства.
  В района се намира основно училище "Ст. Караджа". В непосредствена близост се намират и детска ясла №4 "Приказен свят", ОДЗ №2 "П. Берон" и СОУ "Найден Геров".
  В близост до района се намират стадион "Спартак" и спортен център.
  В района се намира читалище и генерално консулство на Украйна. Близо е и кметство "Район Приморски".
  В района има козметични студиа, офиси на банки и мобилни оператори, които предлагат разнообразни услуги.
  Закупуването на имот в района предлага множество предимства като близост до Морската градина, добра инфраструктура, разнообразие от магазини и заведения, както и наличие на учебни и медицински заведения.

  1 брокера на недвижими имоти предлагат Апартаменти Варна Електрон, те са:

  • Брокер Гергана Боева - (2 имота) от Апартаменти Варна Електрон - 0879500682
  Строителството в района е предимно многоетажно, като също така се изграждат и нови кооперации.
  В района се намират супермаркет Пикадили, множество магазини, кафенета, заведения за бързо хранене, козметични студиа и офиси на банки и мобилни оператори.
  Да, на територията на района се намират очна клиника и болница, а в непосредствена близост има 3 болници и 1 ДКЦ.
  Да, районът разполага с много зелени площи и детски площадки, което го прави подходящ за семейства с деца.
  Да, в района има множество кафенета и заведения за бързо хранене.
  Районът е добре свързан с останалата част на града чрез добре развита транспортна инфраструктура и автобусни 3, 7,13, 13а, 15, 32, 121, 209.
  Свържете се с нас на посочените телефони и ще ви предложим всички наши оферти.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 2 Апартаменти Варна Електрон от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Разгледайте най-новите предложения за апартаменти в район Електрон, Варна. Попитайте ни, нашият опит ще ви даде правилна насока!

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се