- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Военна болница - (1)

Подреди по:
Общо 1 обяви
Продава
Код: 341985
€ 42 000
630 м2 Парцел
Варна, Военна болница
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Военна болница

5.0
(14 Отзива)
5
(14)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Военна болница

Никол и Георги Тодорови

Решихме да се преместим във Варна заради добрите възможности за работа и образованието на децата. С помощта на Имоти Премиер намерихме перфектния апартамент на 3-ти етаж в ново строителство. Има три отделни спални и е близо до детска площадка. Намира се в район Военна болница.

16 юли 2024

Петър и Росица Младенови

Варна винаги е била нашата мечта. С Имоти Премиер успяхме да намерим апартамент на 2-ри етаж в нова кооперация, близо до парк. Вече сме пенсионери и се наслаждаваме на спокоен живот, близо до морето.

25 юни 2024

Силвия Иванова

Избрах Варна, защото исках да живея в град с добро образование за децата ми и близо до морето. Имоти Премиер ме насочиха към прекрасен апартамент в район Военна болница, старо строителство, обновен и само на няколко минути пеша от училището.

13 юни 2024

Десислава и Пламен Йорданови

Избрахме Варна заради добрата инвестиционна стойност и прекрасното място за живот. Спряхме се на старо, но реновирано строителство, близо до училището на децата и с красив изглед към морето.

22 май 2024

Катерина и Димитър Костови

Преместихме се във Варна заради работата ми и търсехме апартамент, който да е близо до офисите и училището на децата. С помощта на Имоти Премиер намерихме идеалното място на 4-ти етаж в ново строителство, което ни осигуряваше всичко необходимо.

21 май 2024

Николай и Мария Атанасови

Варна ни привлече с комбинацията от красиви плажове и добра инфраструктура. С Имоти Премиер успяхме да намерим апартамент на 6-ти етаж в нова сграда в район Военна болница.

16 май 2024

Александър и Йоана Георгиеви

Търсехме апартамент във Варна, за да сме близо до работата и училището на децата. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим жилище на 3-ти етаж в ново строителство близо до Военна болница, което отговаряше на всичките ни изисквания.

06 май 2024

Виктория и Павел Симеонови

Варна винаги е била нашата мечта. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим ново жилище на 7-мия етаж в район Военна болница с модерни удобства, близо до детската градина и супермаркетите. Процесът беше бърз и лесен.

17 април 2024

Михаела Стоянова

Реших да се преместя във Варна заради близостта до морето. С помощта на Имоти Премиер намерих перфектния апартамент на 4-ти етаж в нова кооперация, която е само на няколко минути от най-близкото училище в район Военна болница. Инвестицията определено си заслужава.

01 април 2024

Стоян и Петя Николови

Избрахме Варна заради спокойната среда и добрите училища. С Имоти Премиер намерихме апартамент на 5-тия етаж в старо строителство, но с прекрасен изглед към морето и само на крачка от училището на децата ни.

20 март 2024

Иван и Анна Тодорови

Решихме да се преместим във Варна заради добрите възможности за работа и прекрасното море. Търсенето на апартамент беше дълго, но Имоти Премиер ни насочиха към идеалното място на 2-рия етаж в нова сграда, близо до парка и детската градина.

07 март 2024

Елия Нейкова

Варна е прекрасен град за живот и инвестиция. С помощта на Имоти Премиер успях да намеря апартамент на 3-ти етаж в старо строителство, но напълно обновен. Най-доброто е, че е само на пет минути пеша от училището на дъщеря ми.

29 февруари 2024

Петър Станоев

Винаги съм мечтал да живея близо до морето, затова избрах Варна. С Имоти Премиер всичко беше много лесно. Те ми предложиха апартамент на 6-тия етаж в нова кооперация, близо до центъра и училището на децата ми. Определено инвестицията си заслужава.

14 февруари 2024

Яна Асенова

Избрах Варна заради невероятната комбинация от морски пейзаж и градска среда. Търсенето на апартамент беше лесно с помощта на Имоти Премиер. Консултантите ми помогнаха да намеря идеалното жилище на 4-тия етаж в ново строителство, точно до детската градина, което беше важно за мен и моето семейство.

02 февруари 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Военна болница

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Намерете своя нов дом в квартал Военна болница с Имоти Премиер!

  Най-изгодните оферти за апартаменти във Варна са тук!

  Нашите опитни брокери на недвижими имоти са на ваше разположение, за да ви помогнат да откриете най-добрите апартаменти в квартал Военна Болница във Варна. Ние ви предлагаме цялостна подкрепа през целия процес – от избора на идеалния имот, през подготовката на всички документи, до осигуряването на ипотечен кредит.

  • Разполагаме с постоянно обновявана и актуална база данни. Свържете се с нас, винаги имаме подходящи предложения за вас.
  • Имате специфични изисквания за вашия нов дом? Възползвайте се от безплатните консултации с нашите квалифицирани брокери.
  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  Районът се намира в кв. Изгрев, в северната част на Варна, в съседство с кварталите Франга дере и Каменарски дол. Той започва от околовръстното шосе (бул. Христо Смирненски) и продължава на север.
  Поради височината и ветровете, въздухът в квартала е значително по-чист от този в централната част на Варна.
  В квартала има 5 високи жилищни блока, строени преди 1999 г., както и множество къщи и вили.
  Районът се обслужва от автобусни линии с номера: 10, 10а, 23, 25, осигуряващи бърз достъп до различни части на града.
  В квартала се намират детска ясла "Роза" и детска градина "Карамфилче".
  Да, тук се намира Военна болница, което осигурява бърз достъп до медицински услуги.
  Да, в района има достатъчно паркинги, осигуряващи удобство за жителите и техните гости.

  1 брокера на недвижими имоти предлагат Апартаменти Варна Военна болница, те са:

  • Брокер Антон Георгиев - (1 имот) от Апартаменти Варна Военна болница - 0878590072
  Районът се издига на около 50 - 100 метра над околовръстното шосе, което го прави значително по-висок от централната част на града.
  Да, районът е обгърнат от малка гора, чието продължение са северните вилни зони, осигуряващи зеленина и свеж въздух.
  Някои от парцелите, намиращи се на южния склон на квартала, имат изключително красива гледка към града, морето и варненското езеро.
  В близост до района има три основни училища и филиал на Първа езикова гимназия, което го прави подходящ за семейства с деца.
  Районът граничи с кв. Цветен, който е с добре организирана инфраструктура и предлага много магазини, бензиностанция, болница и паркинги.
  Районът предлага чист въздух, красива гледка, зелени площи и добра инфраструктура, което го прави привлекателен за живеене.
  Районът продължава да се развива с нови жилищни проекти и подобрения в инфраструктурата, което увеличава неговата привлекателност и инвестиционна стойност.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 1 Апартаменти Варна Военна болница от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Не изпускайте възможността да разгледате най-актуалните и изгодни оферти за апартаменти в район Военна болница, Варна. Нашата обновена база данни ви предлага най-съвременните и конкурентни предложения на пазара.

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се