- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Автогара - (5)

Подреди по:
Общо 5 обяви
Продава
Код: 355904
€ 159 500
120 м2 Многостаен
Автогара, Варна
Продава
Код: 355759
€ 198 000
133 м2 Многостаен
Автогара, Варна
Продава
Код: 353035
€ 125 000
85 м2 3-стаен
Автогара, Варна
Продава
Код: 343361
€ 56 700
Магазин
Автогара, Варна
Продава
Код: 339300
€ 170 000
180 м2 Къща
Автогара, Варна
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Автогара

5.0
(12 Отзива)
5
(12)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Автогара

Георги Петров

Избрах Варна заради отличните възможности за образование за децата ми. Имоти Премиер и бързо намерихме тристаен апартамент близо до Автогарата. Районът е удобен за транспорт и има всичко необходимо наоколо.

26 юни 2024

Стояна Стоева

Търсих апартамент във Варна, защото е един от най-динамично развиващите се градове в България. Плюсовете да живееш тук са многобройни – море, култура и много възможности за работа. Сами започнахме търсенето, но след известно време се обърнахме към брокер и така намерихме идеалния апартамент близо до автогарата. Обслужването беше отлично!

21 юни 2024

Николай Иванов

Избрах Варна заради морето и спокойствието. Районът около автогарата е перфектен за мен, защото всичко е на близо – магазини, транспорт, работното ми място. Свързах се с брокерите от Имоти Премиер и те бързо намериха двустаен апартамент, който напълно отговаря на очакванията ми. Отлично обслужване и професионализъм!

12 юни 2024

Лилия Йорданова

Преместих се във Варна, защото градът има всичко – от култура до чудесни места за разходка. Нямах приятели и не знаех как да се справя сама. Имоти Премиер ми помогнаха да намеря малък апартамент близо до Автогарата!

08 юни 2024

Росица Ангелова

Избрахме Варна заради морето и прекрасната природа. Търсехме апартамент сами, но се оказа доста сложно. Разбрахме за Имоти Премиер. Те бързо намериха подходящо място за нас. Районът около Автогарата е много удобен и всичко е на една ръка разстояние.

21 май 2024

Петър Димов

Варна предлага страхотни възможности за кариера и забавление. Избрах района около Автогарата заради добрата връзка с останалата част от града. С помощта на Имоти Премиер намерих идеалния едностаен апартамент, който отговаря на всички мои нужди и предпочитания.

18 май 2024

Иван Стефанов

Преместих се във Варна заради нова работа и бързо осъзнах, че районът около Автогарата е идеален за мен. Свързах се с брокерите от Имоти Премиер и те ми помогнаха да намеря апартамент, който е близо до всичко, което ми трябва. Отлична локация и професионално обслужване!

30 април 2024

Светлана Николова

Избрах Варна заради спокойната атмосфера и многобройните възможности за развлечение. Потърсих помощ от Имоти Премиер и с тяхна помощ открихме чудесен тристаен апартамент в района на Автогарата. Близостта до обществен транспорт и многобройните удобства наоколо направиха решението ни много лесно.

21 април 2024

Димитър Георгиев

Варна е чудесен град за живеене – морето, парковете и динамичната градска среда ме привлякоха. Сам се опитах да намеря апартамент, но скоро разбрах, че професионалната помощ е по-добра. С брокерите от Имоти Премиер успяхме да намерим страхотен апартамент близо до Автогарата, което е много удобно за пътуване.

17 април 2024

Елена Стоянова

Преместихме се във Варна заради работата ми. Избрахме района около Автогарата заради добрата инфраструктура и бързия достъп до всяка точка на града. Потърсихме помощ от брокер и не съжаляваме – процесът беше много по-лесен и бърз. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим апартамент, който отговаря на всички наши изисквания.

12 март 2024

Георги Петров

Избрах Варна заради отличните възможности за образование за децата ми. Започнахме търсенето на апартамент сами, но се оказа по-трудно от очакваното. Един приятел ни препоръча Имоти Премиер и бързо намерихме перфектния дом близо до Автогарата. Районът е удобен за транспорт и има всичко необходимо наоколо.

20 февруари 2024

Марина Иванова

Търсих апартамент във Варна, защото е един от най-динамично развиващите се градове в България. Плюсовете да живееш тук са многобройни – море, култура и много възможности за работа. Сами започнахме търсенето, но след известно време се обърнахме към брокер и така намерихме идеалния апартамент близо до автогарата. Обслужването беше отлично!

08 февруари 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Автогара

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Вашият нов дом близо до Автогарата във Варна с Имоти Премиер!

  Най-добрите предложения за апартаменти във Варна са при нас!

  Нашите опитни брокери на недвижими имоти са тук, за да Ви помогнат да откриете най-добрите апартаменти в района на Автогарата във Варна. С нас получавате цялостна подкрепа през целия процес – от избора на идеалния имот, през обработката на документите, до получаването на ипотечен кредит.

  • Нашата база данни е постоянно обновявана и актуална. Потърсете ни, винаги разполагаме с подходящи имоти.
  • Имате специфични изисквания за Вашия нов дом? Получавате безплатни консултации от нашите опитни брокери.
  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  Жилищните сгради в район "Автогара" са предимно многоетажни кооперации с 5-6 етажа, построени на мястото на стари къщи.
  Да, в район "Автогара" Варна има детска градина №5 "Слънчо", основно училище, а в непосредствена близост има 4 професионални гимназии, природо-математическа гимназия и 3 основни училища.
  В района има голям търговски център /МОЛ Варна/, множество магазини, супермаркет Бурлекс, козметичен център, ресторанти, кафенета.
  Районът е близо до центъра на града (на около 10-15 мин пешеходно разстояние), има добра инфраструктура и удобна комуникативност с останалите квартали и комплекси извън Варна.
  В район "Автогара" могат да се намерят различни видове апартаменти, включително ново строителство и по-стари жилища в многоетажни кооперации.
  Цените на апартаментите в район "Автогара" варират в зависимост от размера, състоянието на имота и допълнителните удобства. За точни цени е препоръчително да се консултирате с брокер. Средните цени на квадратен метър са от 1500 до 2500 евро.
  Инвестициите в имоти в район "Автогара" са атрактивни поради добрата инфраструктура, близостта до центъра и перспективите за развитие на района.
  Районът се намира между ул. Кап. Райчо, ул. Под игото, ул. Георги Пеячевич, бул. Хр. Смирненски, бул. Сливница и ул. Патриарх Евтимий.

  4 брокера на недвижими имоти предлагат Апартаменти Варна Автогара, те са:

  • Брокер Дияна Георгиева - (2 имота) от Апартаменти Варна Автогара - 0879590058
  • Брокер Цветелин Цанев - (1 имот) от Апартаменти Варна Автогара - 0879590093
  • Брокер Мирослава Димитрова - (1 имот) от Апартаменти Варна Автогара - 0879590060
  • Брокер Калоян Атанасов - (1 имот) от Апартаменти Варна Автогара - 0879590028
  Районът е близо до центъра на града (на около 10-15 мин пешеходно разстояние), има добра инфраструктура и удобна комуникативност с останалите квартали и комплекси извън Варна.
  Районът се обслужва от множество автобусни линии, включително номера: 7, 15, 14, 22, 41, 82, 83, 88, 118, 148, 309, 409 и други, които предлагат бърз и удобен достъп до центъра на града и кварталите, както и до к-с "Златни пясъци".
  Жилищните сгради са предимно многоетажни кооперации с 5-6 етажа, построени на мястото на стари къщи.
  Районът има добра инфраструктура с удобни транспортни връзки и комуникативност, което го прави удобен за живеене.
  В района има детски площадки и спортен комплекс със стадион, което предоставя зелени площи за отдих и спорт.
  В много от новите кооперации в район "Автогара" има паркоместа и гаражи. За наличността и условията е препоръчително да се консултирате с брокер.
  Някои от многоетажните кооперации в район "Автогара" Варна предлагат апартаменти с гледка към морето. За повече информация и наличности, се свържете с "Имоти Премиер".

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 5 Апартаменти Варна Автогара от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Възползвайте се от най-новите и атрактивни оферти за апартаменти в квартал “Автогара”, Варна. Нашата база данни предлага най-актуалните и конкурентни предложения на пазара.

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се