- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Акчелар - (0)

Подреди по:
Общо 0 обяви
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Акчелар

5.0
(13 Отзива)
5
(13)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Акчелар

Борислав Николов

Търсехме апартамент с три спални и голяма тераса, за да имаме повече пространство за семейството си. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим перфектното място в Акчелар. Спряхме се на ново строителство на комуникативно място.

17 юли 2024

Калоян Стоянов

Решихме да купим апартамент в Акчелар, защото искахме да сме по-близо до природата и далеч от шума на града. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим подходящо жилище. Брокерите ни спечелиха още с първото посещение в офиса, предложиха ни оферти и бяха заедно с нас на огледите. Вече имаме страхотен апартамент във Варна.

12 юли 2024

Денко Георгиев

Искахме апартамент с гледка към морето и по възможност ново строителство. Потърсихме за помощ  брокерите на Имоти Премиер. След дълги размисли се спряхме на район Акчелар. Избрахме просторен тристаен апартамент на последен етаж.

02 юли 2024

Николай Дренов

Търсехме апартамент с добра транспортна връзка и близо до магазини. Имоти Премиер ни показаха няколко отлични възможности в район Акчелар. Консултирахме се с брокерите за всички стъпки. Те също така се погрижиха за всички документи и финансирането.

22 юни 2024

Иван Димитров

Решихме да се преместим в Акчелар заради спокойствието и добрата инфраструктура. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим апартамент с две спални и просторна тераса. Брокерите ни съдействаха с всички документи и уреждането на ипотеката. Сега сме много доволни от новия си дом.

07 юни 2024

Росен Колев

Търсехме апартамент с голямо дворно пространство, за да имаме повече място за децата и домашните любимци. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим перфектното жилище в Акчелар. Брокерите ни запознаха с всички тънкости при огледите и ни дадоха полезни съвети.

23 май 2024

Георги и Светлана Тодорови

Искахме да намерим апартамент близо до работата ни и училището на децата. Имоти Премиер ни предложиха няколко чудесни възможности в район Акчелар, Варна. Брокерите бяха много компетентни и ни дадоха ценни съвети за районите и предимствата на различните жилища.

11 май 2024

Виктор и Анна Петрови

Търсехме апартамент във Варна с южно изложение и близо до парк, за да имаме къде да се разхождаме с децата. Брокерите на Имоти Премиер ни показаха няколко отлични варианта в Акчелар. Помогнаха ни да направим най-добрия избор.

16 април 2024

Петър и Мариана Иванови

Живеехме в центъра на Варна, но искахме да се преместим в по-спокоен район. Акчелар ни се стори подходящ  и се свързахме с Имоти Премиер. Брокерите ни помогнаха да намерим апартамент с три спални и голяма тераса. Те ни дадоха съвети за финансиране и помогнаха с всички документи. Процесът беше бърз и безпроблемен благодарение на тях.

06 април 2024

Борис Василев

Решихме да се преместим в Акчелар, защото искахме да бъдем по-близо до родителите ни. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим двустаен апартамент. Дадоха ни важни съвети и съдействаха с всички документи. Сега живеем в новия си дом и сме много доволни.

19 март 2024

Даниел Иванов

Търсехме апартамент във Варна с добра сигурност и съвременни системи за защита. Имоти Премиер ни помогнаха да намерим подходящо жилище в Акчелар. Търсехме доста дълго, защото имахме високи изисквания, но чакането си заслужаваше.

13 март 2024

Александър и Ива Георгиеви

Търсехме апартамент в по-тиха част на Варна и решихме да разгледаме предложенията в Акчелар. Свързахме се с брокерите на Имоти Премиер, които ни помогнаха от самото начало. Искахме ново строителство с две спални и добра гледка. Брокерите ни показаха няколко варианта и ни дадоха полезни съвети за избор на най-доброто жилище. С тяхна помощ намерихме идеалния апартамент и сега се радваме на новия си дом.

24 януари 2024

Ива Петрова

Искахме апартамент с голямо дворно пространство за нашите деца. Брокерите ни предложиха къща в Акчелар. Това беше най-добрият избор за моето семейство.

03 януари 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Акчелар

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Открийте най-актуалните оферти за апартаменти във Варна, специално подбрани според вашите предпочитания и бюджет.

  Нашите опитни брокери ще ви предложат експертни съвети и подкрепа във всяка стъпка от процеса. Ние сме тук, за да осъществим всички ваши изисквания!

  • Лесен процес: Осигуряваме ви приятно и безпроблемно изживяване при покупката на апартамент, без ненужни формалности.
  • Актуални предложения: Предоставяме най-новите и атрактивни оферти за апартаменти във Варна.

  Имоти Премиер – вашият доверен партньор в света на недвижимите имоти! Разгледайте нашите предложения за апартаменти в район Акчелар, Варна.

  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  М-т Акчелар се намира в североизточната част на град Варна, на около 10 километра от центъра на града. Граничи с кварталите "Възраждане", "Галата" и "Аспарухово".
  В м-т Акчелар има две детски градини - "Слънце" и "Морска звезда", както и едно основно училище.
  Цените на имотите в м-т Акчелар варират в зависимост от вида на имота, местоположението и квадратурата. Средната цена на квадрат метър е от 1500 до 2500 евро за квадратен метър.
  До м-т Акчелар може да се стигне с автобус №409 от центъра на Варна.
  От м-т Акчелар се открива красива панорамна гледка към Варна и Черно море.
  Предимствата на живеенето в м-т Акчелар са чистият въздух, красивата природа, спокойната атмосфера и близостта до морето.
  Да, м-т Акчелар е подходящо място за живеене на семейства с деца. Има детски градини, училище, детски площадки и много зеленина.

  Няма брокери за показване.

  Главните улици, които минават през м-т Акчелар, са "Осми приморски полк", "Българска армия", "Девня" и "Виница".
  Строителството в м-т Акчелар е предимно еднофамилни къщи, но има и няколко малки жилищни сгради.
  Да, в м-т Акчелар има парцели за продажба. Цените на парцелите варират в зависимост от големината и местоположението.
  В м-т Акчелар има няколко магазина, кафенета, ресторанти и детски площадки.
  Климатът в м-т Акчелар е умерен, със средни летни температури около 25°C и средни зимни температури около 0°C.
  Недостатъците на живеенето в м-т Акчелар са липсата на големи магазини, болници и други важни институции, както и ограничените възможности за работа.
  Не, м-т Акчелар не е подходящо място за хора, които търсят работа. В района има ограничени възможности за работа и трябва да предвидите ежедневно пътуване до други квартали на Варна.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 0 Апартаменти Варна Акчелар от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Разгледайте най-новите предложения за апартаменти и парцели в местност Акчелар, Варна. Нашите брокери ще ви помогнат да направите правилния избор.

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се