Обратно към публикации Полезно

1 юни – Международния ден на детето

22.06.2022 support
1 юни – Международния ден на детето - ИМОТИ ПРЕМИЕР – Агенция за недвижими имоти

„ Да видиш чудото на живота през очите на едно дете означава да изпиташ най-голямото удоволствие на света“

Хорас Браун

Имоти Премиер беше домакин на едно безкрайно щастливо събитие тази година, по случай 1 юни – Международния ден на детето, направено съвместно с еко комплекс „Извори“. Основната цел беше веселието и забавлението за най-малките, като бяха организирани множество спортни състезания, развлечения и щуротии, които донесоха усмивки по лицата на малчуганите.

Мероприятието протече под наслов „Спортът е здраве“, като задачата бе да покажем на децата как да се забавляват и да обичат спорта. Събитието се състоя в няколко кръга, в които се включиха деца от различни възрасти. Най-малките се забавляваха с аниматори и клоуни, докато за по-големите бяха организирани конкурси и спортно-състезателни игри. В конкурса „Кой е по-по най“ се включиха 26 талантливи малчугани, а на спортно-състезателните игри взеха участие завиден брой деца – 87. Наличието на разнообразни спортове и игри, сред които скачане с чували, дърпане на въже, игри за баланс, концентрация и сръчност, както и предаване на щафета успешно развеселиха най-малките и им осигуриха няколко часа безспирни игри и забавление.

Имоти Премиер изказва благодарност към треньорите от лекоатлетически клуб „Виктория“, Варна, без които програмата на събитието нямаше да бъде толкова пълна с вълнуващи приключения и забава. Разбира се, развлечения бяха осигурени и за големите – места за отдих и интересни курсове по йога подариха на родителите няколко часа за отдих и релакс сред природата.

1 юни 2022 определено ще бъде запомнен, както от малки, така и от големи с множество приключения, забавни моменти и грейнали детски лица. Имоти Премиер се надява това събитие да се превърне в традиция, която да радва все повече деца всяка година на този специален ден.

Мислите ли за покупка или продажба на имот? Нашият БРОКЕР НА МЕСЕЦА - Сергий Лебедев е на ваше разположение: lebedev@imotipremier.com

【 Попитайте сега: 0877 560 036