Код: 29770Офис в района на Завод Дружба!!!

Код: 309533Апартамент завод Дружба

Код: 304782Тристаен апартамент Завод Дружба

Код: 304781Двустаен НС до Завод Дружба

Код: 304609Двустаен с панорама до стадион Черно море

Код: 304608Двустаен до стадион Черно море

Код: 304607Отличен двустаен апартамент

Код: 304606Тристаен апартамент до стадион Черно море среден етаж

Код: 303090

Код: 303083Двустаен Базар Левски

Код: 302915

Код: 302823

Код: 302429

Код: 301814Газифициран Тристаен апартамент Базар Левски

Код: 30051

Код: 30044

Код: 30029

Код: 30028

Код: 30026

Код: 30021

Код: 30014

Код: 30012

Код: 29904

Код: 29903

Код: 29902

Код: 29897

Код: 29896

Код: 29895

Код: 29894

Код: 29518

Код: 29492Просторен двустаен апартамент

Код: 28910

Код: 28896Тристаен апартамент в близост до стадион Тича

Код: 28697

Код: 28217Тристаен апартамент с гараж,Завод Дружба

132000 EUR

Виж Повече

Код: 28046Тристаен Базар Левски

Код: 27808Тристаен апартамент в района на Завод Дружба

Код: 26495Двустаен апартамент Завод Дружба

Код: 25506Двустаен с възможност за преустройство на тристаен Завод Дружба

Код: 25458Двустаен,Завод Дружба

Код: 24437

Код: 22025Тристаен апартамент ново строителство

1 2 3