Код: 316287ДВУСТАЕН НОВ ТРОШЕВО

Варна / Трошево

67 кв.м.

2-стаен

Тухла

Код: 313726САЛОН ЗА КРАСОТА ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР

Варна

Магазин

Код: 316984СТРАХОТЕН ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ ЛЕВСКИ

Варна / Левски

102 кв.м.

3-стаен

Тухла