- 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
German
 - 
de
Hungarian
 - 
hu
Russian
 - 
ru

Апартаменти Варна Широк център - (2)

Подреди по:
Общо 2 обяви
Продава
Код: 353972
€ 270 000
75 м2 2-стаен
Варна, Широк център
Продава
Код: 347862
€ 155 000
90 м2 3-стаен
Варна, Широк център
София
гр. София, бул. Александър Малинов №33
гр. София, бул. Цар Борис III №3, ет 3 офис 1
гр. Варна, ул. Георги Бенковски №90 ет.1, ет 6
гр. Варна, пл. "Лаврентий" №3, партер, ет. 3
Варна

Оценка на Апартаменти Варна Широк център

5.0
(20 Отзива)
5
(20)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Отзиви за Апартаменти Варна Широк център

Антоанета Нинчева

Търсех малък апартамент, който да бъде удобен и уютен. Брокерите от Имоти Премиер ми помогнаха да намеря перфектното място в Широк център на Варна. Получих отговори на всичките си въпроси и пълна подкрепа.

20 юли 2024

Ирина Кирилова

Обожавам Варна заради красивите й сгради и уютните кафенета. Исках просторен апартамент, който да декорирам по свой вкус. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намеря точно това, което търся, и се погрижиха за всички документи. Благодарение на тях, всичко мина безпроблемно.

13 юли 2024

Светослав Христов

Имах нужда от малко жилище, което да бъде уютно и удобно. Преместих се от Шумен във Варна и нямах време да търся сам нов дом. Брокерите ми помогнаха. Потърсиха подходящи предложения и съдействаха за всички правни въпроси. Сега се наслаждавам на новия си апартамент.

09 юли 2024

Ивайло Дюлгеров

Търсех просторен апартамент, който да обновя по свой вкус. Питах приятели за свободни жилища в Широк център на Варна. Не успях да се справя сам. Попаднах на сайта на Имоти Премиер и брокерите ми предложиха няколко отлични опции. Помогнаха и с преговорите за цената.

28 юни 2024

Дарина Тошева

Винаги съм обичала Варна заради близостта й до морето и красивата Морска градина. Търсех малък апартамент, който да бъде удобен и уютен. Брокерите от Имоти Премиер ми помогнаха да намеря идеалното място в Широк център и ми съдействали при всички документи. Сега съм много доволна от новия си дом.

26 юни 2024

Михаела Илиева

Търсехме просторно жилище старо строителство, което да обновим. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим точно това, което искахме, и се погрижиха за всички правни въпроси. Спряхме се на Широк център, за да бъдем близо до всички удобства.

22 юни 2024

Благой Георгиев

Обичам Варна заради Морската градина и близостта до морето. Търсех малко жилище, което да бъде удобно и уютно. Брокерите от Имоти Премиер ми помогнаха да намеря перфектното място и ми съдействаха с всички документи. Сега се наслаждавам на новия си апартамент в Широк център.

21 юни 2024

Диана Василева

Харесваме Варна заради красивите й сгради и уютните кафенета. Искахме просторен апартамент, който да обновим. Брокерите от Имоти Премиер ни предложиха няколко чудесни варианта и ни помогнаха с преговорите за цената. Сега живеем в мечтания си дом.

13 юни 2024

Еленка Петкова

Винаги съм харесвала Варна заради близостта й до морето. Търсех просторно жилище, което да обновя по свой вкус. Брокерите от Имоти Премиер ми показаха няколко отлични опции в Широк център и ми помогнаха с юридическите въпроси. Сега се наслаждавам на новия си дом и всички удобства, които той предлага.

04 юни 2024

Кристина и Пламен

Търсехме апартамент с две спални в Широк център на Варна. Искахме да сме близо до Морската градина и да имаме удобно място за паркиране. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим идеалното жилище и бързо оформиха всички документи. Сега се наслаждаваме на новия си дом и всичко около него.

22 май 2024

Виктория и Стефан

Обожаваме Варна заради уникалната й архитектура и малките уютни кафенета. Мечтаехме за малък апартамент близо до Морската градина, където да можем да се разхождаме. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим перфектното жилище и съдействаха при всички правни документи. Благодарение на тях, процесът мина безпроблемно.

17 май 2024

Таня Благоева

Имахме нужда от по-голям апартамент, защото семейството ни се увеличаваше. Искахме да се преместим в Широк център на Варна, за да сме близо до детски градини и училища. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим перфектното жилище. Те бяха много полезни при оформянето на документите.

08 май 2024

Лили Драгева

Заедно с приятеля ми искахме да се преместим от малко селце в Широк център на Варна, за да сме по-близо до университетите. Брокерите от Имоти Премиер ни предложиха няколко опции и ни помогнаха да изберем най-доброто. Те се погрижиха за всички документи и направиха процеса лесен.

30 април 2024

Златка Василева

Обичаме Варна и искахме да сме близо до любимите си ресторанти и кафенета. Имахме конкретни изисквания и брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим точно това, което искахме. Те бяха много полезни при преговорите за цената и документите. Вече живеем в двустаен апартамент в Широк център на Варна.

20 април 2024

Станислав Колев

Искахме да сме близо до паркове и магазини. Брокерите от Имоти Премиер ни предложиха няколко опции и бързо ни помогнаха да изберем най-подходящия. Те ни съдействаха с всички необходими документи и процесът мина без проблеми. Намерихме жилище в Широк център на Варна.

17 април 2024

Антон Ганчев

Дълго време мечтаех да се преместя в Широк център на Варна. Притеснявах се от по-високите цени, но реших да се възползвам от ипотечен кредит. Брокерите от Имоти Премиер ми помогнаха да намеря перфектния апартамент. Те бързо оформиха документите и всичко мина гладко.

16 април 2024

Борис Станоев

Решихме, че е време да се преместим в по-спокойно място в Широк център на Варна. Брокерите от Имоти Премиер ни предложиха няколко страхотни апартамента и ни помогнаха с преговорите за цената. Благодарение на тях, сега живеем в тиха и уютна среда.

02 април 2024

Петя Василева

Търсех двустаен апартамент в Широк център на Варна, за да съм близо до работа и приятели. Брокерите от Имоти Премиер бяха много полезни и ми показаха множество опции. Те помогнаха с всички формалности и бързо оформиха документите.

15 март 2024

Мария и Иван

Решихме да инвестираме в недвижим имот. Дълго време търсехме подходящо жилище в Широк център на Варна, но без успех. Искахме апартамент с хубава гледка и добра локация. С помощта на брокерите от Имоти Премиер успяхме да намерим точно това, което търсехме. Те ни помогнаха с оформянето на документите и направиха целия процес изключително лесен.

12 март 2024

Надя и Георги

Отдавна мечтаехме за по-голям апартамент, тъй като с две деца малкият ни апартамент в стария квартал стана твърде тесен. Искахме да се преместим в Широк център на Варна, за да сме по-близо до училища и детски градини. Брокерите от Имоти Премиер ни помогнаха да намерим идеалния апартамент. Те ни показаха няколко предложения и ни помогнаха да преговаряме за цената.

07 март 2024

Напиши отзив за Апартаменти Варна Широк център

 • ( от 1 до 5 )
 • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
 • Имоти Премиер - Покупка на имот
  Имоти Премиер - Наем на имот

  Апартаменти Варна Широк център

  В Имоти Премиер знаем, че домът е вашето място за комфорт и релакс.

  Ето защо, предлагаме съвети и помощ за това важно решение. Нашият екип от опитни брокери е винаги на разположение, готови да ви предоставят персонализирани консултации напълно безплатно.

  • Разбираме вашите предпочитания и финансови възможности, за да можем да ви предложим подходящи апартаменти.
  • С най-новата ни база данни с обяви за апартаменти във Варна, ви осигуряваме достъп до най-атрактивните предложения.

  Прегледайте последните ни оферти за апартаменти в района на „Широк център“, Варна, и открийте своя нов дом още днес.

  +359 879 590 013

  Още наши предложения

  Продава
  Код: 359697
  € 107 000
  59 м2 2-стаен
  Варна, Кайсиева градина
  Продава
  Код: 357186
  € 145 000
  113 м2 3-стаен
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 353134
  € 189 000
  126 м2 3-стаен
  Варна, Траката
  Продава
  Код: 352267
  € 1 500 000
  750 м2 Хотел
  Варна, област, к.к.Св. Константин
  Продава
  Код: 337018
  € 449 990
  600 м2 Къща
  Варна, м-т Св. Никола
  Продава
  Код: 333650
  € 25 500
  600 м2 Парцел
  Варна, м-т Боровец
  Продава
  Код: 333480
  € 206 000
  100 м2 Къща
  Добрич, област, с.Кранево

  Често Задавани Въпроси:

  До центъра на града може да се стигне пеша или с градски транспорт много бързо.В района има множество магазини, кафенета, ресторанти, банки, училища, детски градини и други заведения. Широк център е един от най-зелените райони на Варна. Тук има множество паркове, градини и зелени площи, където можете да се разходите, да спортувате или просто да се отпуснете.
  Тук се Grand Mall Varna, който е най-големият търговски център в града, Kaufland, хипермаркет, в който можете да закупите хранителни стоки, дрехи, електроника и други стоки.
  За удобство на всички семейства, тук са разположение ДГ "Снежанка" и ДГ "Морска звезда".
  Морската градина е на пешеходно разстояние и предлага приятни разходки и забавление.
  В Широк център има много възможности за спорт и фитнес, включително - спортни зали, фитнес центрове и спорт на открито в Морската градина.
  Близо до пристанище Варна се намира Транспортна болница.
  В Широкия център на Варна може да намерите разнообразие от жилища - стари, масивни сгради с отлични разпределения на помещенията, както и нови, модерни сгради с висококачествени материали и съвременни удобства.

  2 брокера на недвижими имоти предлагат Апартаменти Варна Широк център, те са:

  • Брокер Любина Георгиева - (1 имот) от Апартаменти Варна Широк център - 0877590063
  • Брокер Лилия Ачева - (1 имот) от Апартаменти Варна Широк център - 0879590096
  Това са главната улица бул. "Васил Левски", ул. "Преславска", на която се намират много училища, детски градини и други обществени сгради.
  Това са Първа гимназия "Христо Ботев",ОУ "Христо Ботев" и ОУ "Димчо Дебелянов".
  Цените на апартаментите в Широк център варират в зависимост от квадратурата, етаж, гледка, година на строителство, наличие на асансьор и други фактори. Средната цена е около 2000 евро за кв м.
  Широк център е добре обслужван от градски транспорт. До района могат да се стигне с автобусна линия 31А и тролейбусна линия 82.
  Тук можете да посетите музеи, театри и галерии - Градска художествена галерия и Държавната опера.
  Брокерите от "Имоти Премиер" предоставят професионална консултация и съдействие през целия процес на покупка на апартамент. Те ще ви помогнат да намерите подходящо жилище, ще преговарят за най-добрите условия и ще ви съдейства с оформянето на всички необходими документи, за да осигурят гладко и безпроблемно протичане на сделката.
  В Широк център на Варна има много барове, където можете да се забавлявате с приятели, както и нощни клубове и ресторанти.

  Всичко, което ще Ви е полезно при покупка на имот!

  Топ 2 Апартаменти Варна Широк център от Имоти Премиер. Можете да видите повече апартаменти в страницата Апартаменти Варна. Предлагаме ви най-новите предложения в Широк център, Варна. Открийте вашия апартамент сред нашите оферти!

  Апартамент или къща? Предимства и недостатъци!

  Въпреки че апартаментите са по-евтини от самостоятелните къщи, има определени предимства на всеки тип имот, с които купувачите трябва да са наясно, преди да направят покупка. И вие ли се чудите какво да изберете? В следващите редове ще ви разкажем за предимствата и недостатъците. Какво представляват къщите? Това са самостоятелни жилищни обекти, построени върху парцел. Най-често те са ниски сгради. В наши дни повечето предприемачи продават и луксозни самостоятелни къщи като част от затворени комплекси. Какво представляват апартаментите? Апартаментите са…

  Делба на имот между роднини – каква е тя?

  Делбата на имот се налага често, когато съсобствениците срещат затруднения при управлението на имуществото. В такива ситуации разделението се явява като решение, което дава възможност на всеки от тях да притежава реален дял от имота. Процесът на разделение, независимо дали се извършва доброволно или принудително, представлява комплексна задача, която изисква специализирани знания и внимателно планиране. Ето какво ви очаква, ако сте изправени пред тази задача. Как се придобива собственост? Когато говорим за съсобственост на имот, трябва да знаем, че тя…

  Придобиване на имот по наследство

  Недвижим имот по наследство е имот, който се прехвърля на наследници след смъртта на предишния собственик. Имотът може да бъде всякакъв вид -  къщи, апартаменти, парцели, земеделски земи и др. Прехвърлянето на наследствен имот може да включва различни процедури и правни аспекти. В статията ще ми обясним стъпките, през които трябва да минете, за да спазите законовите изисквания. Кой наследява имота? Според Закон за наследството това са: Децата на починалия  Родителите, при липса на деца Братя и сестри – по…
  Обади се